Vuoden toisessa Fair Play -lehdessä on asiaa mm. Vuoden urheilutoimittajasta ja tiedottajasta sekä Elämäntyö urheilutoimittajana -tunnustuksen saajista.

Lehdessä on juttua myös koronavirusepidemian vaikutuksista urheilutoimitusten ja urheilutoimittajien arkeen. Lisäksi lehdessä on tarinaa miten Yle Urheilun toimittaja Joska Saarinen ja Helsingin Sanomien toimittaja Ari Virtanen seurasivat ja raportoivat molemmat tahoillaan muodostelmaluisteluvalmentaja Mirjami Penttisen tapauksen etenemistä. Nyt he kertovat, millaisia journalistisia valintoja ja päätöksiä taustalla tehtiin ja millaisin perustein.

Lehdessä on myös tarinaa selostajakaksikosta Tuomas Virkkunen ja Antti Mäkinen sekä kirjailijakaksikosta Jouko Vuolle ja Arto Teronen. Mukana myös tunnelmapaloja maakuntakierrokselta sekä paikalliskerhojen kuulumisia. Paikallislehtikierroksella tutustutaan tällä kertaa Aamulehden  urheilutoimituksen arkeen. Lehdessä on myös uusi Kieli pelittämään -palsta yhteistyössä Kotuksen kanssa sekä kirja-arvioita.

Lue lisääFair Play -lehti 2/2020.