Pressikortti

Urheilutoimittajain Liiton A-jäsenille kuuluu automaattisesti liiton sähköinen pressikortti maksutta. Pressikortti on voimassa vuoden kerrallaan ja voimassaolo perustuu jäsenmaksuun. Huom. Muovinen pressikortti muuttuu maksulliseksi (15 euroa), sähköinen pressikortti on edelleen maksuton. Muovinen pressikortti tulee tilata 28.2.2023 mennessä liitosta (toimisto@urheilutoimittajat.fi). Merkkaa viestin aiheeksi ”Tilaan muovisen pressikortin/oma nimesi”.

B-jäsenille, joille on jo aiemmin myönnetty liiton pressikortti, lähetetään kysely sähköpostitse tammi-helmikuun aikana. Vastaa kyselyyn huolellisesti. B-jäsenten pressikortti on maksullinen (40 euroa) ja se on voimassa kaksi vuotta kerrallaan.

B-jäsenet, jotka toimivat sivutoimisesti säännöllisesti ja aktiivisesti urheilujournalismin parissa ja joilla ei vielä ole liiton myöntämään pressikorttia, hakevat pressikorttia erikseen erillisellä hakulomakkeella. Pressikortin myöntämisestä päättää Urheilutoimittajain Liiton hallitus. B-jäsenten pressikortti on maksullinen (40 euroa) ja se on voimassa kaksi vuotta kerrallaan. Tulevan kaksivuotiskauden 2023-2025 pressikortti tulee hakea 31.1.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella. Mikäli B-jäsen hakee pressikorttia vasta vuoden 2024 aikana, pressikortin hinta on 20 euroa.

Opiskelijajäsenille ei myönnetä pressikorttia.

Pressikortilla voi osoittaa ammatillisen asemansa erilaisissa työtilanteissa. Pressikortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn useimpiin kansallisiin urheilutapahtumiin. Poikkeuksena ovat ainoastaan jääkiekon SM-liigan ottelut ja tapahtumat, joihin täytyy erikseen akkreditoitua.

  • PP dot KK dot VVVV
  • x viikossa/kuukaudessa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.