Valiokunnat

Koulutusvaliokunta

Koulutusvaliokunta suunnittelee ja ideoi liiton koulutustoimintaa. Valiokunta käsittelee myös paikalliskerhojen ja yksittäisten jäsenten koulutusapurahahakemukset. Tavoitteena on tarjota jäsenistölle ajankohtaisia ja monipuolisia huippu-urheiluun ja urheilujournalismiin liittyviä koulutustilaisuuksia ja seminaarimatkoja sekä kannustaa jäseniä henkilökohtaiseen ammatilliseen kouluttautumiseen liiton tarjoaman apurahan turvin.

Markus Karjalainen (pj) (markus.karjalainen@savonsanomat.fi)
Suvi Hakkarainen
Esko Hatunen
Erika Panttila
Nina Jakonen (sihteeri)

 

Vuoden urheilija -valiokunta

Vuoden urheilija -valiokunta laatii ehdokaslistan Vuoden urheilija -äänestykseen ja ehdokaslistat Vuoden joukkue ja Vuoden valmentaja -äänestyksiin. Valiokunta valitsee vuosittain myös lajien parhaat urheilijat ja vastaa listalla olevista lajeista. Tavoitteena on ylläpitää suomalaista urheilun ja urheilujournalismin arvostusta vuosittaisella Vuoden urheilija -valinnalla.

Matti Hannula (pj, freelancer) (matti.hannula@primastory.inet.fi)
Juha Kanerva (Ilta-Sanomat/Urheilulehti, Sanoma)
Harri Laiho (Satakunnan Kansa, Sanoma)
Matti Lehtisaari (Yle)
Kai Nevala (Kaleva)
Tommi Roimela (Keskisuomalainen)
Mika Saukkonen (MTV)
Maria Vesterinen (Turun Sanomat)
Kaija Yliniemi (STT)
Nina Jakonen (sihteeri, Urheilutoimittajain Liitto)

 

Fair Play -lehden toimitustiimi

Fair Play -lehden toimitustiimi suunnittelee ja ideoi Fair Play -lehden sisällön. Tavoitteena on tarjota jäsenistölle ajankohtaisia aiheita huippu-urheilun ja urheilujournalismin parissa sekä nostaa urheilujournalismin arvostusta.

Nina Jakonen (pj) (toimisto@urheilutoimittajat.fi)
Tapio Ahlroth
Esko Hatunen

Topias Kauhala
Harri Laiho

 

Ansiomerkkivaliokunta

Ansiomerkkivaliokunta käsittelee paikalliskerhojen ja yksittäisten jäsenten ansiomerkkihakemukset. Liitto voi hakea valiokunnan esityksestä jäsenistölleen myös valtiollisia Suomen liikunnan ja urheilun ansioristejä ja -mitaleita.

Jussi Heimo (pj) (jussi.heimo@jaakiekkolehti.fi)
Markus Karjalainen
Nina Jakonen (sihteeri)