Valiokunnat

Koulutusvaliokunta

Koulutusvaliokunta suunnittelee ja ideoi liiton koulutustoimintaa. Valiokunta käsittelee myös paikalliskerhojen ja yksittäisten jäsenten koulutusapurahahakemukset. Tavoitteena on tarjota jäsenistölle ajankohtaisia ja monipuolisia huippu-urheiluun ja urheilujournalismiin liittyviä koulutustilaisuuksia ja seminaarimatkoja sekä kannustaa jäseniä henkilökohtaiseen ammatilliseen kouluttautumiseen liiton tarjoaman apurahan turvin.

Anki Karhu
Emma Hyyppä

Esko Hatunen
Erika Panttila

Natalia Lahtela (sihteeri)

 

Vuoden urheilija -valiokunta

Vuoden urheilija -valiokunta laatii ehdokaslistan Vuoden urheilija -äänestykseen ja ehdokaslistat Vuoden joukkue ja Vuoden valmentaja -äänestyksiin. Valiokunta valitsee vuosittain myös lajien parhaat urheilijat ja vastaa listalla olevista lajeista. Tavoitteena on ylläpitää suomalaista urheilun ja urheilujournalismin arvostusta vuosittaisella Vuoden urheilija -valinnalla.

Matti Hannula (pj, freelancer)
Pekka Holopainen (Yle)
Petteri Ikonen (STT-Lehtikuva)
Harri Laiho (Satakunnan Kansa, Sanoma)
Matti Lehtisaari (Yle)
Kai Nevala (Kaleva)
Tommi Roimela (Keskisuomalainen)
Mika Saukkonen (MTV)
Maria Vesterinen (Turun Sanomat)
Natalia Lahtela (sihteeri, Urheilutoimittajain Liitto)

 

Fair Play -lehden toimitustiimi

Fair Play -lehden toimitustiimi suunnittelee ja ideoi Fair Play -lehden sisällön. Tavoitteena on tarjota jäsenistölle ajankohtaisia aiheita huippu-urheilun ja urheilujournalismin parissa sekä nostaa urheilujournalismin arvostusta.

Esko Hatunen (pj)
Tapio Ahlroth
Suvi Hakkarainen

Topias Kauhala
Petra Olamo
(sihteeri)

 

Ansiomerkkivaliokunta

Ansiomerkkivaliokunta käsittelee paikalliskerhojen ja yksittäisten jäsenten ansiomerkkihakemukset. Liitto voi hakea valiokunnan esityksestä jäsenistölleen myös valtiollisia Suomen liikunnan ja urheilun ansioristejä ja -mitaleita.

Jussi Heimo (pj) (jussi.heimo@jaakiekkolehti.fi)
Tommi Roimela
Natalia Lahtela (sihteeri)