AIPS-pressikortti

AIPS-korttitilaukset vuosille 2024–2025

Kansainvälisen urheilutoimittajien liiton AIPS-kortit ovat haettavissa seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2024–2025. AIPS-kortti vaaditaan moniin eri lajien arvokilpailuihin akkreditoinnin yhteydessä, joten kansainvälinen lehdistökortti on avain moniin eri tapahtumiin. AIPS-kortti myönnetään vain jäsenmaksunsa suorittaneille liiton A-jäsenille (ei paikalliskerhojen B-jäsenille).

Huom! AIPS-korttitilauksiin on erilliset ohjeet sekä yksittäisten urheilutoimittajien tekemiin tilauksiin että mediatalojen ja tiedotusvälineiden yhteistilauksiin – lue siis ohjeet tarkasti.

1. MEDIATALOJEN/TIEDOTUSVÄLINEIDEN YHTEISTILAUKSET

Lähettäkää koottu nimilista mediatalon/tiedotusvälineen AIPS-korttien hakijoista (nimi, sähköpostiosoite ja AIPS-kortin numero) Urheilutoimittajain Liittoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi) 31.10.2023 mennessä. Liittäkää mukaan yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) sekä laskutusosoite (postiosoite ja sähköpostiosoite).

Yhteistilauksissa jokaisen AIPS-kortin hakijan tulee täyttää HENKILÖKOHTAISESTI hakulomake 31.10.2023 mennessä AIPS:in verkkosivuilla (www.aipsmedia.com -> GET YOUR AIPS CARD). Tilaus lähtee eteenpäin vasta sitten, kun mediatalon/tiedotusvälineen jokainen AIPS-kortin hakija on henkilökohtaisesti täyttänyt hakulomakkeen ja AIPS-korttimaksu on suoritettu.

AIPS-kortit veloitetaan työnantajalta, ellei toisin mainita. Laskutus tapahtuu yhteislaskutuksena etukäteen. Yhden kortin hinta on 72 euroa 31.10.2023 mennessä tehtyihin tilauksiin, sen jälkeen tehdyissä tilauksissa yhden kortin hinta on 82 euroa. Kortit toimitetaan joulu-tammikuussa yhteyshenkilölle, kun ne valmistuvat.

2. YKSITTÄISTEN URHEILUTOIMITTAJIEN YKSITTÄISKORTTIEN TILAUKSET

Jokaisen AIPS-kortin hakijan tulee täyttää HENKILÖKOHTAISESTI hakulomake 31.10.2023 mennessä AIPS:in verkkosivuilla (www.aipsmedia.com -> GET YOUR AIPS CARD). Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, lähetä tietosi (nimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja AIPS-kortin numero) Urheilutoimittajain Liittoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi) 31.10.2023 mennessä. Tilaus lähtee eteenpäin vasta sitten, kun hakija on täyttänyt hakulomakkeen ja suorittanut AIPS-korttimaksun.

AIPS-kortin hinta on 72 euroa 31.10.2023 mennessä tehtyihin tilauksiin, sen jälkeen tehdyissä tilauksissa kortin hinta on 82 euroa. Lasku toimitetaan tilaajalle sähköpostitse tilauksen jälkeen ja laskutus tapahtuu etukäteen. AIPS-kortti toimitetaan laskun maksun jälkeen tilaajan kotiosoitteeseen, kun kortti on valmistunut (joulu-tammikuussa).

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

HAKUOHJEET

Nykyiset AIPS-kortin haltijat

 1. Mene osoitteeseen www.aipsmedia.com ja paina sivulla olevaa GET YOUR AIPS CARD -laatikkoa.
 2. Mikäli tietosi ovat ennallaan, valitse vaihtoehto ”Renew your AIPS card”. Mikäli haluat tarkistaa tietosi tai ne ovat muuttuneet, valitse vaihtoehto ”Edit your profile”.
 3. Täytä pyydetyt tiedot huolella.
 4. Ilmoita Urheilutoimittajain Liittoon, että olet tehnyt korttitilauksesi (toimisto@urheilutoimittajat.fi).
 5. Urheilutoimittajain Liitto vahvistaa lopullisesti kaikki korttitilaukset.

Uudet AIPS-kortin hakijat

 1. Mene osoitteeseen www.aipsmedia.com ja paina sivulla olevaa GET YOUR AIPS CARD -laatikkoa.
 2. Valitse vaihtoehto “Become a new AIPS member”.
 3. Paina painiketta ”Complete”.
 4. Täytä pyydetyt tiedot huolellisesti ja liitä mukaan passikuvasi.
 5. Ilmoita Urheilutoimittajain Liittoon, että olet tehnyt korttitilauksesi (toimisto@urheilutoimittajat.fi).
 6. Urheilutoimittajain Liitto vahvistaa lopullisesti kaikki korttitilaukset.

 

Lisätiedot: Urheilutoimittajain Liitto, hallintokoordinaattori Natalia Lahtela, puh. 0400 818484, toimisto@urheilutoimittajat.fi.