Urheilutoimittajain Liitto pitää sääntömääräisen vuosikokouksen maanantaina 14. syyskuuta 2020 klo 16.00 alkaen Lahdessa, Hiihtomuseon auditoriossa (Salpausselänkatu 8). Normaalien kokousasioiden lisäksi vuosikokouksessa esitellään myös liiton strategia sekä tuodaan vuosikokouksen hyväksyttäviksi liiton päivitetyt säännöt. Vuosikokous on avoin kaikille liiton jäsenille.

Hiihtomuseo sijaitsee Salpausselän hyppyrimäkien vieressä Lahden urheilukeskuksessa. Museoon on lyhyt kävelymatka kaupungin keskustasta. Liitto tarjoaa kahvin/teen ja sämpylän kaikille osallistujille ennen vuosikokousta klo 15.30. Kahvitarjoilun takia ilmoittautumiset vuosikokoukseen etukäteen keskiviikkoon 9.9. mennessä.

Huom! Paikalliskerhon virallisella edustajalla on oltava paikalliskerhon myöntämä valtakirjamukanaan vuosikokouksessa.

Liitto maksaa yhden edustajan/paikalliskerho (valtakirjaan merkitty edustaja) matkakulutvuosikokoukseen edullisinta matkatapaa käyttäen. Matkakulut saadakseen paikalliskerhon edustajan tulee täyttää liiton verkkosivuilta löytyvä matkalaskulomake ja siihen on liitettävä kaikki mahdolliset matkaan liittyvät kuitit mukaan. Matkakorvauslomakkeen voi liitteineen tuoda vuosikokoukseen liiton pääsihteerille tai toimittaa liittoon vuosikokouksen jälkeen postitse tai sähköpostitse.

Vuosikokouksen alussa jaetaan jo keväällä julkistetut palkinnot: Vuoden Urheilutoimittaja, Vuoden tiedottaja sekä Elämäntyö urheilutoimittajana -tunnustukset.

Huom! Haluamme varmistaa, että kaikilla vuosikokoukseen osallistujilla on turvallinen olo osallistua tilaisuuteen, joten noudatamme tarkasti viranomaisohjeistuksia tapahtumajärjestelyissä. Vuosikokouksessa ylläpidetään huolellista hygieniaa ja tilakapasiteetti on huomioitu riittäväksi, mikä mahdollistaa turvallisen osallistumisen sopivilla etäisyyksillä.

Huomioithan osallistujana myös nämä asiat:
– ethän saavu vuosikokoukseen, mikäli olet kipeä tai koet minkäänlaisia hengitystieoireita eli vuosikokoukseen saa osallistua ainoastaan oireettomana
– huomioithan vuosikokouksessa liikkuessasi sopivat etäisyydet muihin ihmisiin niin kahvitarjoilun kuin vuosikokouksenkin yhteydessä
– vuosikokouksessa on tärkeää huolehtia tarkasti käsihygieniasta, joten käytä käsidesiä vuosikokoukseen saapuessa, ennen ja jälkeen kahvitarjoilun sekä wc-tiloissa vierailtuasi
– yski aina kertakäyttöiseen nenäliinaa ja tämän puutteessa hihaan, hävitä kertakäyttöinen nenäliina välittömästi käytön jälkeen
– osallistujien on hyvä tuoda tilaisuuteen omat maskinsa, mikäli maskia haluaa käyttää

Seuraamme viranomaisten tekemiä päätöksiä ja noudatamme heidän antamiaan suosituksia. Tarvittaessa päivitämme myös omaa ohjeistustamme. 

Lisätiedot: pääsihteeri Nina Jakonen, puh. 050 44 84 845, toimisto@urheilutoimittajat.fi.

Esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta

4. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 

5. Paikalla olevien jäsenten lukumäärän toteaminen

Henkilöjäsenet ja paikalliskerhot, joilla on yksi ääni kutakin alkavaa kymmentä henkilöjäsentä kohti.

6. Toimintakertomus vuodelta 2019 ja sen hyväksyminen

7. Tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto vuodelta 2019

8. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen

9. Liittymis- ja jäsenmaksun vahvistaminen vuodelle 2020

10. Hallituksen jäsenten valinta (erovuoroisten tilalle)

Erovuorossa ovat Asko Tanhuanpää (Rauma), Markus Karjalainen (Kuopio), Taru Nyholm (Vantaa) ja Nina Vanhatalo (Helsinki).

11. Kahden toiminnantarkastajan ja kahden varatoiminnantarkastajan valinta

12. Toimintasuunnitelma vuodelle 2020 ja sen hyväksyminen

13. Talousarvio vuodelle 2020 ja sen hyväksyminen

14. Kokouskutsujen julkaiseminen

15. Muut asiat

Liiton päivitettyjen sääntöjen esittely ja hyväksyminen
Liiton strategian esittely

16. Kokouksen päättäminen