Urheilutoimittajain Liiton juhlavuoden kunniaksi liiton pressikortti uudistuu. Liiton pressikortilla on pitkät perinteet ja vuosien varrella on ehtinyt olla jo monenlaista pressikorttia. Uusi pressikortti on uusittu liiton uutta ilmettä ja värimaailmaa mukaillen. Samassa yhteydessä otettiin käyttöön myös sähköinen pressikortti eli kännykkään ladattava mobiilisovellus. Jatkossa vain uusin, Urheilutoimittajain Liiton oranssinsävyinen muovinen pressikortti tai ko. sähköinen pressikortti on voimassa.

Aikaisemmin liiton pressikortti on kuulunut automaattisesti kaikille liiton jäsenille. Jatkossa etu kuuluu edelleen ammattimaisesti urheilujournalismin alalla toimiville A-jäsenille sekä erillisestä hakemuksesta paikalliskerhojen B-jäsenille, jotka toimivat aktiivisesti sivutoimisesti urheilujournalismin parissa. Opiskelijajäsenten osalta pressikorttietu poistuu.

Pressikorttiuudistuksen myötä uudistuu myös Vuoden urheilija -äänestysoikeus. Jatkossa äänestysoikeus on ainoastaan liiton pressikorttiin oikeutetuilla jäsenillä.