Urheilutoimittajain Liitto järjestää kaikille liiton jäsenille avoimen tutustumiskäynnin Helsinki International Horse Show -tapahtumaan torstaina 20. lokakuuta 2022 klo 13.00-15.30 Helsingin Jäähallissa (Nordenskiöldinkatu 11-13).

Helsinki International Horse Show on esteratsastuksen maailmancup-sarjan osakilpailu. Maailman parhaat ratsastajat ja upeat hevoset valtaavat Helsingin Jäähallin jälleen lokakuussa. Nyt urheilutoimittajilla on mahdollisuus päästä tutustumaan niin lajin saloihin kuin itse tapahtuma-areenaan.

Tutustumiskäynnin aikana tapaamme Helsinki International Horse Show -tapahtuman tapahtumajohtaja Tom Gordinin ja lehdistöpäällikkö ja Ratsastajainliiton viestintäpäällikkö Kati Hurmeen. Lajin huipuista paikan päällä ovat maailmancupin finaalissa kilpaillut Noora Pentti sekä MM-ratsastaja ja Suomen mestari Stella Hagelstam. Brasilialainen ratamestari Guilherme Jorge kertoo puolestaan, mitkä ovat radansuunnittelun avainasioita. Lajiosuuden jälkeen tutustumme tapahtuma-areenan back stagelle ja mahdollisuuksien mukaan myös kilpailuareenaan.

Vierailu Helsinki International Horse Show -tapahtumaan on liiton jäsenille maksuton. Ilmoittautuminen on päättynyt! Huom! Jos ilmoittautunut jättää tulematta paikalle ilmoittamatta, perimme 20 euroa.

Lisätiedot: pääsihteeri Nina Jakonen, puh. 050 44 84 845, toimisto@urheilutoimittajat.fi.

Alustava ohjelma

klo 13.00      Lounas

Helsinki International Horse Show -tapahtuman esittely

Tapahtumajohtaja Tom Gordin
Lehdistöpäällikkö ja Ratsastajainliiton viestintäpäällikkö Kati Hurme

Esteratsastuksen laji-info

Kilparatsastajat Noora Pentti ja Stella Hagelstam
Ratamestari Guilherme Jorge

klo 14.30      Tutustumiskierros tapahtuma-alueella