Nyt on sähköä ilmassa ja on aika nostaa esille kaikki vuoden 2022 parhaat digitaaliset sisällöt ja niiden tekijät! Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, joten… Ehdota mikä sisältö ansaitsee Vuoden digitaalinen hitti -tunnustuksen? Toimi nyt! Ehdotuksia otetaan vastaan 25.11. asti.

Urheilutoimittajain Liitto on vuodesta 2009 lähtien palkinnut vuosittain Vuoden urheilujournalistin ja Vuoden tiedottajan. Vuonna 2013 mukaan tuli Elämäntyö urheilutoimittajana -tunnustus ja vuonna 2020 palkittiin ensimmäisen kerran Vuoden urheilujuttu ja Vuoden digitaalinen hitti. Viime vuonna mukaan tuli yksi palkintokategoria lisää ja palkitsimme ensimmäisen kerran Vuoden sykähdyttävimmän urheiluvalokuvan.

Vuoden digitaalinen hitti

Mikä urheilua käsittelevä tai urheiluaiheinen journalistisesti ansioitunut dokumentti, verkkovideo, ohjelmasarja, podcast, suora radio-/tv-lähetys, radio-ohjelma, video, liikkuva kuva, audio – on tänä vuonna koskettanut? Ehdota meille mikä sisältö ansaitsisi tunnustuksen vuonna 2022! Kokonaisuus voi olla yhden tai useamman urheilutoimittajan tekemä tai esimerkiksi toimitustiimin tekemä. Pääasia on, että sähköinen sisältö on journalistisesti ansiokas ja se on ilahduttanut, koskettanut, sytyttänyt, innoittanut, liikuttanut – ansainnut Vuoden digitaalinen hitti -tunnustuksen!

Kerro ehdotuksesi perusteluineen ja tekijöineen sekä missä mediassa sisältö on julkaistu. Lähetä ehdotuksesi perjantaihin 25.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@urheilutoimittajat.fi ja merkitse viestin otsikkokenttään ”VUODEN DIGITAALINEN HITTI”. Liitä mukaan myös omat yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero).

Valinnan tekee erillinen raati, johon kuuluvat Haaga-Helian urheilujournalismin erikoistumiskoulutuksen opettaja Esko Hatunen, Viaplay Groupin tuottaja Antti Salo ja Yle Urheilun tuottaja Laura Lehtonen.

Palkinnot jaetaan Urheilutoimittajain Liiton järjestämässä Urheilujournalismin illassa 16. joulukuuta 2022 Helsingissä.

Vuonna 2021 Vuoden digitaalisena hittinä palkittiin Helsingin Sanomien Suomen hetki -erikoisverkkolehti.