Nyt on sähköä ilmassa ja on aika nostaa esille kaikki vuoden 2020 parhaat digitaaliset sisällöt ja niiden tekijät! Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, joten… Ehdota mikä sisältö ansaitsee Vuoden digitaalinen hitti -tunnustuksen? Toimi nyt! Ehdotuksia otetaan vastaan 27.11. asti.

Urheilutoimittajain Liitto on vuodesta 2009 lähtien palkinnut vuosittain Vuoden urheilutoimittajan ja Vuoden tiedottajan. Vuonna 2013 mukaan tuli Elämäntyö urheilutoimittajana -tunnustus. Tänä vuonna otamme jälleen muutaman palkintokategorian lisää mukaan ja palkitsemme mm. Vuoden digitaalisen hitin. Samalla uudistamme myös perinteisen Vuoden urheilutoimittaja -palkintokategorian ja nimi vaihtuu Vuoden urheilujournalisti -palkinnoksi.

Vuoden digitaalinen hitti

Mikä urheilua käsittelevä tai urheiluaiheinen journalistisesti ansioitunut dokumentti, verkkovideo, ohjelmasarja, podcast, suora radio-/tv-lähetys, radio-ohjelma, video, liikkuva kuva, audio – on tänä vuonna koskettanut? Ehdota meille mikä sisältö ansaitsisi tunnustuksen vuonna 2020! Kokonaisuus voi olla yhden tai useamman urheilutoimittajan tekemä tai esimerkiksi toimitustiimin tekemä. Pääasia on, että sähköinen sisältö on journalistisesti ansiokas ja se on ilahduttanut, koskettanut, sytyttänyt, innoittanut, liikuttanut – ansainnut Vuoden digitaalinen hitti -tunnustuksen! 

Kerro ehdotuksesi perusteluineen ja tekijöineen sekä missä mediassa sisältö on julkaistu. Lähetä ehdotuksesi perjantaihin 27.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@urheilutoimittajat.fi ja merkitse viestin otsikkokenttään ”VUODEN DIGITAALINEN HITTI”. Liitä mukaan myös omat yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero).

Valinnan tekee erillinen raati, johon kuuluvat Haaga-Helian urheilujournalismin erikoistumiskoulutuksen opettaja Esko Hatunen, Nordic Entertainment Groupin (NENT) tuottaja Antti Salo ja Urheilumuseon erikoistutkija Kalle Rantala.

Palkinnot jaetaan 14. joulukuuta 2020 Helsingissä.