Urheilutoimittajain Liiton hallitus on valinnut Vuoden tiedottajaksi Mikkelin Palloilijoiden tiedottajan Mika Korpelan. Tunnustus jaettiin liiton ja Suomen Urheilugaalan yhteisessä urheilun arvostuksen päivässä 7. joulukuuta 2023 Helsingissä.

Jalkapallon miesten Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden tiedottaja Mika Korpela on yli kymmenen vuoden ajan tehnyt poikkeuksellisen määrän vapaaehtoistyötä seuran eteen. Vuodesta 2011 seuran toiminnanjohtajan tehtävästä miesten joukkueen tiedottajaksi siirtynyt Korpela on viimeisen 13 vuoden ajan kirjoittanut kaikki joukkueen otteluraportit, haastattelut ja hoitanut pelaajien mediasuhteet.

Huolimatta siitä, että Mikkelin Palloilijoiden viestintä pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, on se Korpelan ansiosta erittäin ammattitaitoista. Lisäksi Mikkelin Palloilijat on pitänyt kiinni seuran paperisesta lehdestä, joka nykyaikana on monelta seuralta kadonnut. Toimittajien mukaan Mika Korpela on aina hyvin ja helposti tavoitettavissa ja haastattelupyynnöt järjestyvät aina mutkattomasti ja sujuvasti. Viime keväänä Korpela joutui uransa kovimman paikan eteen, kun joukkueen nuori pelaaja menehtyi auto-onnettomuudessa. Raati kiitti Korpelaa asiallisesti ja ammattitaitoisesti hoidetusta viestinnästä joukkuetta kohdanneen traagisen tapahtuman yhteydessä.