Nyt on aika koota kaikki vuoden 2020 parhaat urheilujutut ja tekijät yhteen ja palkita parhaat! Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, joten… Ehdota kenestä Vuoden urheilujournalisti? Entä mikä juttu ansaitsee Vuoden urheilujuttu -tunnustuksen? Toimi nyt! Ehdotuksia otetaan vastaan 27.11. asti.

Urheilutoimittajain Liitto on vuodesta 2009 lähtien palkinnut vuosittain Vuoden urheilutoimittajan ja Vuoden tiedottajan. Vuonna 2013 mukaan tuli Elämäntyö urheilutoimittajana -tunnustus. Tänä vuonna otamme jälleen muutaman palkintokategorian lisää mukaan ja palkitsemme mm. Vuoden urheilujutun. Samalla uudistamme myös perinteisen Vuoden urheilutoimittaja -palkintokategorian ja nimi vaihtuu Vuoden urheilujournalisti -palkinnoksi. Nyt Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kenen palkinto kuuluisi saada!

Vuoden urheilujournalisti

Kuka urheilujournalisti on ansioitunut vuonna 2020 tai lyönyt itsensä läpi? Kenen työ urheilujournalismin parissa ansaitsee tunnustusta? Ehdota meille kenelle Vuoden urheilujournalisti -tunnustus kuuluu vuonna 2020!

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen perjantaihin 27.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@urheilutoimittajat.fi ja merkitse viestin otsikkokenttään ”VUODEN URHEILUJOURNALISTI”. Liitä mukaan myös omat yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero).

Valinnan tekee Urheilutoimittajain Liitto.

Vuoden urheilujuttu

Mikä kirjoitettu urheilujuttu, kolumni, juttukokonaisuus, juttusarja tms. on tänä vuonna kolahtanut? Ehdota meille mikä sisältö ansaitsisi tunnustuksen vuonna 2020! Kokonaisuus voi olla yhden tai useamman urheilutoimittajan tekemä tai esimerkiksi paikallislehden toimitustiimin tekemä. Pääasia on, että teksti on journalistisesti ansiokas ja se on sykähdyttänyt, kolahtanut, herättänyt, inspiroinut, vaikuttanut – ansainnut Vuoden urheilujuttu -tunnustuksen!

Kerro ehdotuksesi perusteluineen ja tekijöineen sekä missä mediassa sisältö on julkaistu. Lähetä ehdotuksesi perjantaihin 27.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@urheilutoimittajat.fi ja merkitse viestin otsikkokenttään ”VUODEN URHEILUJUTTU”. Liitä mukaan myös omat yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero).

Valinnan tekee erillinen raati, johon kuuluvat Keskisuomalaisen urheilutoimittaja Tommi RoimelaTurun Sanomien urheilutoimituksen päällikkö Maria Vesterinen ja ELMO-lehden urheilutoimittaja Topias Kauhala.

Palkinnot jaetaan 14. joulukuuta 2020 Helsingissä.