Hikihaastattelussa Vuoden urheilija -podcastissa puhutaan urheilijan ja median välisestä suhteesta sekä siihen liittyvistä ilmiöistä. Minkälaisena huippu-urheilijat kokevat tämän päivän urheilujournalismin ja minkälaisia muistoja Vuoden urheilija -valinta urheilijoissa herättää. Ajankohtaisten aiheiden parissa keskustelevat eri vuosien Vuoden urheilijat Leo-Pekka Tähdestä Teemu Pukkiin.

Hikihaastattelussa Vuoden urheilija -podcastin vieraana on Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki. Vuoden urheilijaksi vuonna 2019 valittu Pukki muistelee lämmöllä marraskuisia hetkiä, jolloin maajoukkueen EM-kisapaikka ratkesi. Uran isoin tavoite on pelata hyvin tulevissa EM-kisoissa, joissa Pukki aikoo olla ”paras minä” ja sitä kautta auttaa maajoukkuetta menestymään. Urheilijoiden mediasuosion jalkapallotähti uskoo rakentuvan menestyksen, mutta myös mediaseksikkyyden, tulosten ja saavutusten kautta. Toimittajilta hän toivoo vähemmän klikkiotsikoita ja enemmän palstatilaa myös pienille lajeille, jotta yleisökin oppii tuntemaan ne paremmin.

Podcastin toteutuksesta vastaavat Urheilutoimittajain Liiton Nina Jakonen ja Esko Hatunen. Yhteistyössä mukana Haaga-Helian ammattikorkeakoulu.

Hikihaastattelussa Vuoden urheilija -podcast: Teemu Pukki.