Vuoden kolmannessa Fair Play -lehdessä on asiaa mm. paikallismedioiden urheilutoimituksista, kun haastateltavina ovat Savon Sanomien päätoimittaja Seppo Rönkkö ja Salon Seudun Sanomien urheilutoimituksen esimies Juha Tuuna ja toimittaja Olli Mäntylä.

Lehdessä pohditaan myös onko ottelujuttujen aika ohi. Haastateltavina ovat Ilta-Sanomien esihenkilö Vesa Rantanen ja Turun Sanomien urheilun ja lukemistotoimituksen päällikkö Maria Vesterinen.

Lehdessä on juttua myös mm. Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden yhteistyöstä, urheilukielen värikkyydestä niin teksteissä kuin selostuksissakin, Tanskan urheilutoimittajainliiton päätöksestä erota AIPS:sta sekä Play the Game -konferenssista.

Pääkirjoituksessa liiton puheenjohtaja Kari Linna pohtii Urheilutoimittajain Liiton tulevaisuutta. Lehdessä kerrotaan myös tulevasta Vuoden urheilija -äänestyksestä sekä liiton koulutustapahtumista ja joulukuussa järjestettävästä Urheilujournalismin illasta.

Paikallislehtikierroksella tutustutaan tällä kertaa Etelä-Saimaan urheilutoimituksen arkeen. Lehdessä on myös Kieli pelittämään -palsta yhteistyössä Kotuksen kanssa sekä useita kirja-arvioita.

Lataa numero