Vuoden toisessa Fair Play -lehdessä on asiaa mm. urheilusta politiikan keppihevosena, kun haastateltavina ovat Turun yliopiston poliittisen historian professori Vesa Vares ja Ilta-Sanomien urheilun esihenkilö Vesa Rantanen.

Lehdessä on juttua myös Ilta-Sanomien ja Urheilulehden arvostetusta jalkapallotoimittajasta Saku-Pekka Sundelinista, joka viettää parhaillaan vuoden palkatonta virkavapaata. Mitä tapahtui, kun koko ajan töissä olleen miehen keho ja mieli löivät jarrun pohjaan. STT:n urheilutoimittajan Tapio Keskitalon kertoo puolestaan kokemuksiaan talvi- ja kesäolympialaisista sekä jalkapallon EM-kilpailuista koronapandemian keskellä.

Lehdessä kerrotaan myös Pohjoismaisesta kongressista, ilmastonmuutoksesta ja erilaisista alan palkitsemisista – Turun Sanomien Maria Vesterinen palkittiin Vuoden journalistisena pomona, Vuoden urheilukirja -palkinnon sai Antti Heikkinen ja Fair Play -lehden päätoimittaja Nina Jakoselle myönnettiin HSJ:n Salli-palkinto.

Paikallislehtikierroksella tutustutaan tällä kertaa Vasabladetin urheilutoimituksen arkeen. Lehdessä on myös Kieli pelittämään -palsta yhteistyössä Kotuksen kanssa sekä useita kirja-arvioita.

Lataa numero