Vuoden toisessa Fair Play -lehdessä on asiaa mm. tulevista arvokilpailuista eli jalkapallon EM-kilpailuista sekä Tokion olympialaisista. Miten urheilutoimittajat valmistautuvat urakkaansa ja mitä he erityisesti seuraavat jalkapallo-otteluista. Entä miten Tokion olympialaisten viestintä ja mediakuviot rakentuvat korona-aikana.

Lehdessä on juttua myös miten hyvä henkilökuva rakentuu, sillä henkilöhaastattelun vaiheita avaa journalistiikan työelämäprofessori Reetta Räty. Lisäksi lehdessä on tarinaa hikihaastatteluista, suomalaisesta urheilukirjallisuudesta, hyvästä valokuvasta sekä urheilun esitysoikeuksista. Urheilutoimittajille tarjotaan myös muistin virkistämiseksi annos pilkkusääntöjä ja vähän muutakin suomen kielestä.

Lehdessä kerrotaan myös Urheilutoimittajain Liiton pressikorttiuudistuksesta, joka toi mukanaan liiton täysin uuden pressikortin, ja samalla myös uudistetut jäsenedut. Lisäksi lehdessä on katsaus Urheilutoimittajain Liiton 90-vuotiseen taipaleeseen Anssi KukkosenSeppo Kannaksen ja Hannu-Pekka Hännisen matkassa.

Paikallislehtikierroksella tutustutaan tällä kertaa Länsi-Suomen urheilutoimituksen arkeen. Lehdessä on myös Kieli pelittämään -palsta yhteistyössä Kotuksen kanssa.

Lataa numero