Urheilujournalismin ytimessä.

Urheilutoimittajain Liitto on urheilusta kirjoittavien, kuvaavien ja sitä selostavien journalistien valtakunnallinen etujärjestö.

Ajankohtaista

Fair Play -lehti

Fair Play -lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se toimii jäsenistön ammatillisena jäsenlehtenä. Lehdessä keskitytään urheilujournalismiin ja alan ajankohtaisiin aiheisiin. Vuoden viimeisessä Fair Play -juhlanumerossa nostetaan vahvasti esille Vuoden Urheilija ­äänestystä.

Vuoden urheilija

Urheilutoimittajain Liitto on nimennyt Vuoden urheilijan vuodesta 1947 alkaen. Valinnalla ylläpidetään urheilun ja urheilujournalismin arvostusta. Valinnan takana ovat ammatikseen monipuolisesti urheilua seuraavat ja äänestykseen oikeutetut jäsenet. Perinteisen ja arvostetun tittelin voittaja julkistetaan vuosittain tammikuisessa Urheilugaalassa.
Vielä ehtii ilmoittautua! Nimittäin 16.12. järjestettävään Urheilujournalismin iltaan, jossa palkitaan jälleen alan ansioituneita tekijöitä ja ansiokkaita sisältöjä. Ilmoittaudu 29.11. mennessä!
#urheilujournalismi #urheilutoimittaja #journalismi https://t.co/8wbVOQPu52 https://t.co/LwcT05xubu
Urheilutoimitus photo
Valokuvaajat hohoi!! Nyt on viimeinen hetki osallistua Vuoden sykähdyttävin urheiluvalokuva -kilpailuun, sillä kuvia voi lähettää vielä perjantaihin 25.11. asti.
#urheilujournalismi #journalismi #valokuva #urheiluvalokuva #valokuvaaja #valokuvaus https://t.co/gL5YLgO1Af https://t.co/rxQYfEPJPw
Urheilutoimitus photo