Urheilujournalismin ytimessä.

Urheilutoimittajain Liitto on urheilusta kirjoittavien, kuvaavien ja sitä selostavien journalistien valtakunnallinen etujärjestö.

Ajankohtaista

Fair Play -lehti

Fair Play -lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se toimii jäsenistön ammatillisena jäsenlehtenä. Lehdessä keskitytään urheilujournalismiin ja alan ajankohtaisiin aiheisiin. Vuoden viimeisessä Fair Play -juhlanumerossa nostetaan vahvasti esille Vuoden Urheilija ­äänestystä.

Vuoden urheilija

Urheilutoimittajain Liitto on nimennyt Vuoden urheilijan vuodesta 1947 alkaen. Valinnalla ylläpidetään urheilun ja urheilujournalismin arvostusta. Valinnan takana ovat ammatikseen monipuolisesti urheilua seuraavat ja äänestykseen oikeutetut jäsenet. Perinteisen ja arvostetun tittelin voittaja julkistetaan vuosittain tammikuisessa Urheilugaalassa.
4 months ago
Uusin #fairplaylehti on ilmestynyt! Aiheina mm. #EURO2020 ja #Tokio2020 sekä urheilun esitysoikeudet. @ReettaRaty avaa myös miten hyvä henkilökuva rakentuu. Lehdessä myös asiaa liiton pressikorttiuudistuksesta.
#urheilutoimittaja #urheilujournalismi #media https://t.co/8r37oW4mLL https://t.co/7iEPnhkrWU
Urheilutoimitus photo
4 months ago
Urheilutoimittajain Liiton tapahtumat on siirretty koronapandemian takia syksyyn ja loppuvuoteen, joten liiton toimisto hiljenee kesäkuukausien ajaksi. Toimisto on suljettuna 18.5.–18.8. välisen ajan. Mukavaa ja rentouttavaa kesää!
#urheilutoimittaja #urheilujournalismi #kesä https://t.co/1vEqU2d15W
Urheilutoimitus photo
5 months ago
#kevätseminaari: Päivän toinenkin osio paketissa eli #jalkapallo´n EM-kilpailut. Iso kiitos kaikille alustajille: Sixten Boström, Toni Korkeakunnas ja @arivirtanenHKI. Ja tsemppiä tuleviin koitoksiin EM-viheriöillä!
#urheilutoimittaja #urheilujournalismi #huuhkajat https://t.co/poMEFGwFhY
Urheilutoimitus photo