Urheilujournalismin ytimessä.

Urheilutoimittajain Liitto on urheilusta kirjoittavien, kuvaavien ja sitä selostavien journalistien valtakunnallinen etujärjestö.

Ajankohtaista

Fair Play -lehti

Fair Play -lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se toimii jäsenistön ammatillisena jäsenlehtenä. Lehdessä keskitytään urheilujournalismiin ja alan ajankohtaisiin aiheisiin. Vuoden viimeisessä Fair Play -juhlanumerossa nostetaan vahvasti esille Vuoden Urheilija ­äänestystä.

Vuoden urheilija

Urheilutoimittajain Liitto on nimennyt Vuoden urheilijan vuodesta 1947 alkaen. Valinnalla ylläpidetään urheilun ja urheilujournalismin arvostusta. Valinnan takana ovat ammatikseen monipuolisesti urheilua seuraavat ja äänestykseen oikeutetut jäsenet. Perinteisen ja arvostetun tittelin voittaja julkistetaan vuosittain tammikuisessa Urheilugaalassa.
In memoriam Pentti Vuorio 1930–2022
Urheilutoimittajain Liiton kunniapuheenjohtaja, journalisti, tietokirjailija ja Etelä-Suomen Sanomien entinen päätoimittaja Pentti Vuorio, 91, kuoli pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana 21.7.
https://t.co/dYNWC0n6Pd https://t.co/2fyPXUhMmm
Urheilutoimitus photo
Urheilutoimittajain Liiton toimisto hiljenee kesän ajaksi. Toimisto on suljettuna 30.6.-7.8. välisen ajan.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

#urheilutoimittaja #urheilutoimittajainliitto #kesä https://t.co/zomwQ0OfvO
Urheilutoimitus photo
Suomi, tuhansien järvien ja satojen uimahallien maa. #fairplaylehti Kieli pelittämään -palstalla luodaan katsaus kesäisiin vesilajeihin,tietenkin kielen vinkkelistä.Niistä voi puhua monin vaihtelevin tavoin.
#urheilutoimittaja #journalismi @Kotus_tiedotus https://t.co/q0V9bWffAC https://t.co/FqRfd2plf7
Urheilutoimitus photo