Urheilujournalismin ytimessä.

Urheilutoimittajain Liitto on urheilusta kirjoittavien, kuvaavien ja sitä selostavien journalistien valtakunnallinen etujärjestö.

Ajankohtaista

Fair Play -lehti

Fair Play -lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se toimii jäsenistön ammatillisena jäsenlehtenä. Lehdessä keskitytään urheilujournalismiin ja alan ajankohtaisiin aiheisiin. Vuoden viimeisessä Fair Play -juhlanumerossa nostetaan vahvasti esille Vuoden Urheilija ­äänestystä.

Vuoden urheilija

Urheilutoimittajain Liitto on nimennyt Vuoden urheilijan vuodesta 1947 alkaen. Valinnalla ylläpidetään urheilun ja urheilujournalismin arvostusta. Valinnan takana ovat ammatikseen monipuolisesti urheilua seuraavat ja äänestykseen oikeutetut jäsenet. Perinteisen ja arvostetun tittelin voittaja julkistetaan vuosittain tammikuisessa Urheilugaalassa.
5 days ago
Urheilutoimittajain Liitto isännöi valtakunnallisia #urheilutoimittajapäivät 17.12. Helsingissä. Liiton 90-vuotisen juhlavuoden kunniaksi seminaarissa peilataan #urheilujournalismi´n historiaan ja kuullaan miltä näyttää alan tulevaisuus.Ilmoittaudu mukaan!
https://t.co/8BZgpx2cmw https://t.co/Uc0sHlw4zR
Urheilutoimitus photo
1 week ago
Valokuvaajat hohoi!! Nyt on viimeinen hetki osallistua Vuoden sykähdyttävin urheiluvalokuva -kilpailuun, sillä kuvia voi lähettää vielä tänään perjantaina 26.11.
#urheilutoimittaja #urheilujournalismi #valokuva #urheiluvalokuva #valokuvaaja #valokuvaus https://t.co/sTZmgBr83y https://t.co/ncSu0uOKLk
Urheilutoimitus photo