Vuoden Urheilija -äänestys alkaa!
12.12.2016 13:47 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Vuoden Urheilija -äänestys alkaa! Äänestä ja vaikuta!

Vuoden Urheilija -äänestys alkaa! Äänestä ja vaikuta!

Jälleen on aika summata vuoden parhaat urheilusuoritukset ja laittaa vuoden 2016 urheilijat paremmuusjärjestykseen. Anna äänesi vaikuttaa ja äänestä Vuoden Urheilijaa 2016! Äänestys alkaa nyt!

Vuoden Urheilija -äänestykseen voivat osallistua kaikki jäsenmaksunsa maksaneet Urheilutoimittajain Liiton ja sen paikalliskerhojen jäsenet. Vuoden Urheilija -äänestykseen voi osallistua joko sähköisellä tai paperisella äänestyslomakkeella.

Sähköinen äänestys jatkuu 2.1. saakka

Helpoin tapa on äänestää Vuoden Urheilijaa sähköisellä äänestyslomakkeella liiton verkkosivujen kautta: Äänestyslomake. Sivuilta löytyvät myös ehdokkaat ja äänestyssäännöt. Tällä kertaa sähköinen äänestys jatkuu vielä vuoden vaihteen jälkeenkin ja päättyy 2.1.2017 klo 24.00.

Paperinen Vuoden Urheilija -äänestyslomake löytyy Fair Play -lehdestä 4/2016. Irtileikattavan äänestyslomakkeen postimaksu on maksettu valmiiksi. Kun äänestyslomake on täytetty, taita kuponki ja liitä se yhteen teippaamalla tai liimalla. Näin vaalisalaisuus säilyy. Toimita paperinen äänestyslomake postin kuljetettavaksi viimeistään 31.12.2016.

Äänestyspalkintoina matkalahjakortteja ja tuotepalkintoja!

Tänäkin vuonna kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan upeita palkintoja, joten äänestäminen todella kannattaa! Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan mm. kaksi Viking Linen Luxus-luokan risteilylahjakorttia Tukholmaan sekä erilaisia tuotepalkintoja.

Takana Rion olympialaiset ja paralympialaiset – kuka nostaa Uuno-pokaalin Vuoden Urheilijana 2016?

Urheilutoimittajain Liitto on nimennyt Vuoden Urheilijan vuodesta 1947 alkaen. Nyt valitaan Vuoden Urheilija juhlallisesti jo 70. kerran. Vuodesta 2008 lähtien Vuoden Urheilija on julkistettu tammikuisessa Suomen Urheilugaalassa. Viime vuonna palkinnon vei keihäänheiton MM-pronssia saavuttanut ja Timanttiliigan kokonaiskilpailun voittanut Tero Pitkämäki.

Vuoden Urheilija 2016 julkistetaan Suomen Urheilugaalassa, joka järjestetään 17. tammikuuta 2017. Luvassa on 10. Urheilugaala ja 70. Vuoden Urheilija -valinta. Onko tällä kertaa estradi ja Suomen kansa valmiina uudelle tulokkaalle: ratakelauksen paralympiavoittaja Leo-Pekka Tähdelle, nyrkkeilyn olympiapronssimitalisti Mira Potkoselle, jääkiekon MM-mitalisti Patrik Laineelle, tenniksen Wimbledonin sekanelinpelin voittaja Henri Kontiselle tai pyöräilyn MM-pronssimitalisti Lotta Lepistölle?

Anna äänesi vaikuttaa ja äänestä!

Äänestyslomake


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat