Jäsenedut

LIITON TARJOAMAT JÄSENEDUT

Liiton jäsenkortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn useimpiin kansallisiin urheilutapahtumiin. Poikkeuksena ovat ainoastaan jääkiekon SM-liigan ottelut ja tapahtumat, joihin täytyy erikseen akkreditoitua.

Liitto ja paikalliskerhot järjestävät erilaisia koulutustilaisuuksia ja seminaarimatkoja jäsenilleen jäsenetuhintaan tai maksutta.

Jäsenetuna saa maksutta postitse kotiinsa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän liiton Fair Play -jäsenlehden.

Liiton jäsenenä on oikeutettu osallistumaan vuosittain Vuoden Urheilija -äänestykseen.

Jäsenet hyötyvät myös liiton yhteistyökumppaneiden tarjoamista etuuksista.


LIITON YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN TARJOAMAT JÄSENEDUT

IF-vakuutusyhtiö

If tarjoaa liiton jäsenille monia rahanarvoisia etuja ja alennuksia. Liiton jäsenet saavat suuremman alennuksen vakuutuksista: 11 % jo yhdestä vakuutuksesta, kun käytössä on Ifin paperiton palvelu. Parhaimmillaan alennus on jopa 16 %, sillä edut kasvavat asiakkuuden mukana.

Lue lisää: www.if.fi/web/fi/henkiloasiakkaat/asiakasedut/yhteistyojarjestot.


Viking Line

Viking Line tarjoaa liiton jäsenille matkoja erikoishintaan. Käytössä on myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, jotka löytyvät Viking Linen verkkosivuilta.

Liiton jäsenille on tarjolla alennuksia mm. Helsinki-Tukholma-risteilyistä ja -reittimatkoista, Tallinnan päiväristeilyistä ja reittimatkoista Helsingistä sekä vuorokauden risteilyistä Turusta ja Turku-Tukholma-reittimatkoista. Tarjousten tuotetunnukset löytyvät Viking Linen verkkosivuilta. Ateriat ja muut lisäpalvelut normaalin hinnaston mukaan.

Lue lisää: www.vikingline.fi/edut/ul.Diacor

Diacor tarjoaa liiton jäsenille apua urheilulääketieteellisissä kysymyksissä, mm. terminologiassa. Diacorissa urheilulääketieteellisestä palvelutoiminnasta ja asiantuntijaviestinnästä vastaa Urheilutoimittajain Liiton jäsen, Esko Heikkinen. Hän auttaa liiton jäseniä urheilulääketieteeseen liittyvissä kysymyksissä. Myös urheilulääkärihaastattelut hoituvat hänen kauttaan.

Yhteydenotot: Diacor, Esko Heikkinen, puh. 050 62 532, esko.heikkinen@diacor.fi.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat