Jäsenedut


URHEILUTOIMITTAJAIN LIITON TARJOAMAT JÄSENEDUT

Urheilutoimittajain Liiton A- ja B-jäsenyys oikeuttaa erilaisiin jäsenetuihin:

JÄSENKORTTI
Urheilutoimittajain Liiton jäsenet saavat kuvallisen pressikortin liittyessään A- tai B-jäseneksi. Pressikortti on samalla myös liiton jäsenkortti. Jäsenkortin voimassaolo perustuu vuositarraan, jonka saa vuosittain maksettuaan jäsenmaksun. Jäsenkortilla voi osoittaa ammatillisen asemansa erilaisissa työtilanteissa. Jäsenkortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn useimpiin kansallisiin urheilutapahtumiin. Poikkeuksena ovat ainoastaan jääkiekon SM-liigan ottelut ja tapahtumat, joihin täytyy erikseen akkreditoitua.
Hae jäseneksi: Jäsenhakulomake.
Lisätiedot: Jäsenkortti.KANSAINVÄLINEN LEHDISTÖKORTTI (HUOM! VAIN A-JÄSENET)
Urheilutoimittajain Liiton A-jäsenet voivat hakea myös kansainvälisen urheilutoimittajien liiton (AIPS) lehdistökortin. AIPS-kortti on voimassa aina kaksi vuotta kerrallaan. AIPS-kortti myönnetään vain jäsenmaksunsa suorittaneille liiton A-jäsenille (ei paikalliskerhojen B-jäsenille).
Lisätiedot: AIPS-kortti.

KOULUTUKSET JA SEMINAARIT
Urheilutoimittajain Liitto ja paikalliskerhot järjestävät jäsenilleen erilaisia koulutustilaisuuksia ja seminaarimatkoja, joista suurin osa on maksuttomia. Yksityiskohtaiset kuvaukset koulutusten sisällöistä sekä ilmoittautumislomakkeet löytyvät liiton verkkosivuilta ja tapahtumakalenterista.

FAIR PLAY -LEHTI
Urheilutoimittajain Liiton jäsenet saavat maksutta postitse kotiinsa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän liiton Fair Play -jäsenlehden. Fair Play -lehdet löytyvät myös liiton verkkosivujen materiaalipankista: Fair Play -lehti.

KOULUTUSAPURAHA
Urheilutoimittajain Liiton jäsenille on tarjolla myös koulutusapurahoja. Liitto myöntää henkilökohtaisia opintostipendejä oman ammattitaidon kehittämiseen ja etenkin jatko-opintojen aloittamiseen sekä loppuunsaattamiseen. Hakuaika on vuosittain huhtikuun loppuun mennessä. Koulutusapurahaa saavan jäsenen on toimitettava Fair Play -lehteen juttu apurahan käytöstä tai opinnäytteestä.

VUODEN URHEILIJA -ÄÄNESTYS
Urheilutoimittajain Liiton jäsenenä on oikeutettu osallistumaan vuosittain Vuoden Urheilija -äänestykseen. Samalla voi äänestää myös Vuoden Joukkuetta ja Vuoden Valmentajaa.
Lisätiedot: Vuoden Urheilija -äänestys.

JUOKSUKOULU
Urheilutoimittajain Liiton jäsenille on pääkaupunkiseudulla tarjolla viikoittain maksutta juoksukoulu/yhteislenkki. Vetäjänä toimii liiton toiminnantarkastajanakin toimiva Erkki Hirvonen. Aloittelijoille on tarjolla rauhallisempi ja juoksukoulumaisempi yhteislenkki keskiviikkoisin klo 17.00 ja enemmän juoksua harrastavien yhteislenkki-ilta on keskiviikkoisin klo 18.00. Lähtö- ja paluupaikkana Eläintarhan urheilukenttä (Vauhtitie 6).
Lisätiedot: Erkki Hirvonen, puh. 050 550 6172, erkki.hirvonen@urheilunaika.fi.

LIITON YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN TARJOAMAT JÄSENEDUT

IF-VAKUUTUSYHTIÖ
If tarjoaa liiton jäsenille monia rahanarvoisia etuja ja alennuksia. Liiton jäsenet saavat suuremman alennuksen vakuutuksista: 11 % jo yhdestä vakuutuksesta, kun käytössä on Ifin paperiton palvelu. Parhaimmillaan alennus on jopa 16 %, sillä edut kasvavat asiakkuuden mukana.
Lue lisää
: Jäsenedut.

VIKING LINE
Viking Line tarjoaa liiton jäsenille matkoja erikoishintaan. Käytössä on myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, jotka löytyvät Viking Linen verkkosivuilta. Liiton jäsenille on tarjolla alennuksia mm. Helsinki-Tukholma-risteilyistä ja -reittimatkoista, Tallinnan päiväristeilyistä ja reittimatkoista Helsingistä sekä vuorokauden risteilyistä Turusta ja Turku-Tukholma-reittimatkoista. Tarjousten tuotetunnukset löytyvät Viking Linen verkkosivuilta. Ateriat ja muut lisäpalvelut normaalin hinnaston mukaan.
Lue lisää
: Jäsenedut.DIACOR
Diacor tarjoaa liiton jäsenille apua urheilulääketieteellisissä kysymyksissä, mm. terminologiassa. Diacorissa urheilulääketieteellisestä palvelutoiminnasta ja asiantuntijaviestinnästä vastaa Urheilutoimittajain Liiton jäsen, Esko Heikkinen. Hän auttaa liiton jäseniä urheilulääketieteeseen liittyvissä kysymyksissä. Myös urheilulääkärihaastattelut hoituvat hänen kauttaan.
Yhteydenotot
: Esko Heikkinen, puh. 050 62 532.

ENERGIATESTI
Energiatesti™ tarjoaa jäsenetuna maksutta kaikille jäsenilleen vuoden 2017 aikana kaksi Energiatestiä (arvo 58 euroa). Testi sisältää hyvinvointikysymyksiä, biometrisiä mittauksia ja kevyen kuntotestin. Tulokseksi jokainen saa tämän hetkisen energiamäärän tunteina ja minuutteina: Energiaindeksi kertoo, kauanko jaksat energisesti tehdä töitä, harrastaa ja puuhailla vapaa-ajalla, missä on parannettavaa, ja mikä osa-alue on hyvällä mallilla. Tuloksista jokainen saa myös henkilökohtaisen Energiaraportin.
Lue lisää
: Energiatesti.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat