Jäsenedut


URHEILUTOIMITTAJAIN LIITON TARJOAMAT JÄSENEDUT

Urheilutoimittajain Liiton A- ja B-jäsenyys oikeuttaa erilaisiin jäsenetuihin:

JÄSENKORTTI
Urheilutoimittajain Liiton jäsenet saavat kuvallisen pressikortin liittyessään A- tai B-jäseneksi. Pressikortti on samalla myös liiton jäsenkortti. Jäsenkortin voimassaolo perustuu vuositarraan, jonka saa vuosittain maksettuaan jäsenmaksun. Jäsenkortilla voi osoittaa ammatillisen asemansa erilaisissa työtilanteissa. Jäsenkortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn useimpiin kansallisiin urheilutapahtumiin. Poikkeuksena ovat ainoastaan jääkiekon SM-liigan ottelut ja tapahtumat, joihin täytyy erikseen akkreditoitua.
Hae jäseneksi: Jäsenhakulomake.
Lisätiedot: Jäsenkortti.KANSAINVÄLINEN LEHDISTÖKORTTI (HUOM! VAIN A-JÄSENET)
Urheilutoimittajain Liiton A-jäsenet voivat hakea myös kansainvälisen urheilutoimittajien liiton (AIPS) lehdistökortin. AIPS-kortti on voimassa aina kaksi vuotta kerrallaan. AIPS-kortti myönnetään vain jäsenmaksunsa suorittaneille liiton A-jäsenille (ei paikalliskerhojen B-jäsenille).
Lisätiedot: AIPS-kortti.

KOULUTUKSET JA SEMINAARIT
Urheilutoimittajain Liitto ja paikalliskerhot järjestävät jäsenilleen erilaisia koulutustilaisuuksia ja seminaarimatkoja, joista suurin osa on maksuttomia. Yksityiskohtaiset kuvaukset koulutusten sisällöistä sekä ilmoittautumislomakkeet löytyvät liiton verkkosivuilta ja tapahtumakalenterista.

FAIR PLAY -LEHTI
Urheilutoimittajain Liiton jäsenet saavat maksutta postitse kotiinsa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän liiton Fair Play -jäsenlehden. Fair Play -lehdet löytyvät myös liiton verkkosivujen materiaalipankista: Fair Play -lehti.

KOULUTUSAPURAHA
Urheilutoimittajain Liiton jäsenille on tarjolla myös koulutusapurahoja. Liitto myöntää henkilökohtaisia opintostipendejä oman ammattitaidon kehittämiseen ja etenkin jatko-opintojen aloittamiseen sekä loppuunsaattamiseen. Hakuaika on vuosittain huhtikuun loppuun mennessä. Koulutusapurahaa saavan jäsenen on toimitettava Fair Play -lehteen juttu apurahan käytöstä tai opinnäytteestä.

VUODEN URHEILIJA -ÄÄNESTYS (HUOM! VAIN A- JA B-JÄSENET, EI OPISKELIJAJÄSENET)
Urheilutoimittajain Liiton jäsenenä on oikeutettu osallistumaan vuosittain Vuoden Urheilija -äänestykseen. Samalla voi äänestää myös Vuoden Joukkuetta ja Vuoden Valmentajaa.
Lisätiedot: Vuoden Urheilija -äänestys.

LIITON YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN TARJOAMAT JÄSENEDUT

IF-VAKUUTUSYHTIÖ
If tarjoaa liiton jäsenille monia rahanarvoisia etuja ja alennuksia. Liiton jäsenet saavat suuremman alennuksen vakuutuksista: 11 % jo yhdestä vakuutuksesta, kun käytössä on Ifin paperiton palvelu. Parhaimmillaan alennus on jopa 16 %, sillä edut kasvavat asiakkuuden mukana.
Lue lisää
: Jäsenedut.

VIKING LINE
Viking Line tarjoaa liiton jäsenille matkoja erikoishintaan. Käytössä on myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, jotka löytyvät Viking Linen verkkosivuilta. Liiton jäsenille on tarjolla alennuksia mm. Helsinki-Tukholma-risteilyistä ja -reittimatkoista, Tallinnan päiväristeilyistä ja reittimatkoista Helsingistä sekä vuorokauden risteilyistä Turusta ja Turku-Tukholma-reittimatkoista. Tarjousten tuotetunnukset löytyvät Viking Linen verkkosivuilta. Ateriat ja muut lisäpalvelut normaalin hinnaston mukaan.
Lue lisää
: Jäsenedut.


MEHILÄINEN

Mehiläinen tarjoaa liiton jäsenille Asiakasetuohjelman, jossa on hyödyllisiä etuja terveyden ja hyvinvoinnin tueksi. Edut saa käyttöön lataamalla puhelimeen maksuttoman OmaMehiläinen-sovelluksen ja rekisteröitymällä sen käyttäjäksi. Euja saa rokotepalveluista, laboratoriotutkimuksista, terveyspalveluista, suun terveyden palveluista ja Mehiläisen yhteistyökumppaneilta. Edut ovat voimassa sekä itselle että sovellukseen liitetyille perheenjäsenille ja ne löytyvät OmaMehiläinen-sovelluksesta kohdasta Lisää/Edut.

Lue lisää: Jäsenedut.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat