Liiton koulutusapurahahaku jatkuu 15.8. asti
1.6.2020 11:03 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Liiton koulutusapurahahaku jatkuu 15.8. asti

Liiton koulutusapurahahaku jatkuu 15.8. asti

Urheilutoimittajain Liiton koulutusapurahahaku on käynnissä. Koronaviruksen takia moni koulutus peruuntui kevään osalta, joten apurahan hakuaikaa on jatkettu 15.8. asti.

Paikalliskerhojen koulutusapuraha

Paikalliskerhojen koulutusapurahaa voi käyttää paikalliskerhojen omien koulutustilaisuuksien järjestämiseen, esim. selkeästi nimettyyn tarkoitukseen, kuten luennoitsijan/kouluttajan matkakuluihin tai luennointipalkkioon tai koulutustilaisuudesta aidosti aiheutuneisiin muihin kuluihin (esim. tilavuokra, kahvitarjoilu). Koulutuksen pitää tukea paikallistason jäsentoimintaa eli tukea jäsenten ammattitaitoa ja edistää urheilujournalismin kehittämistä. Huom! Tänä vuonna paikalliskerho voi hakea koulutusapurahaa vain yhteen pääkoulutustapahtumaan.

Henkilökohtainen koulutusapuraha

Henkilökohtaista koulutusapurahaa voi käyttää ammatilliseen kouluttautumiseen. Apurahaa voi saada oman ammattitaidon kehittämiseen ja syventämiseen tähtääviin opintoihin (ei perustason opintoihin) sekä yleissivistävään itsensä kehittämiseen. Tällaisia voivat olla esim. kieliopinnot, ammatillinen täydennyskoulutus, opintojen loppuunsaattaminen, kielenhuoltokurssi, alan tutkimustyö, alan julkaisut, videokuvauskurssi tai digikuvauskurssi. Apurahaa ei myönnetä laitehankintoihin, eikä sitä voi käyttää työmatkoihin tai elinkustannuksiin. Apurahaa ei myöskään myönnetä jo toteutuneisiin tai meneillään oleviin hankkeisiin. Koulutuksen pitää tukea ja kehittää jäsenen ammattitaitoa ja journalistista osaamista.

Molemmissa tapauksissa koulutusapurahaa saavan, sekä kerhon että toimittajan, on toimitettava Fair Play -lehteen juttu apurahan käytöstä tai opinnäytteestä.

Hakuaika päättyy 15.8. Hakemukset lähetetään liiton verkkosivujen kautta, josta löytyvät myös tarkemmat hakuohjeet.

Lisätiedot: Urheilutoimittajain Liitto, pääsihteeri Nina Jakonen, toimisto@urheilutoimittajat.fi.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat