Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa uutena jäsenetuna juoksukoulun: Ylös, ulos ja lenkille!
2.3.2017 13:50 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa uutena jäsenetuna juoksukoulun: Ylös, ulos ja lenkille!

Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa uutena jäsenetuna juoksukoulun: Ylös, ulos ja lenkille!

Nyt on aika kohottaa kuntoa kohti kevättä ja kesää! Urheilutoimittajain Liitto tarjoaa uutena jäsenetuna pääkaupunkiseudulla juoksukoulun maksutta liiton jäsenille. Juoksukoulun vetäjänä toimii liiton toiminnantarkastajanakin toimiva Erkki Hirvonen, joka on viime kesästä lähtien vetänyt aikakauslehdentoimittajille juoksukoulua. Juoksukoulusta on kehkeytynyt juoksua säännöllisesti harrastaville yhteislenkki kerran viikossa. Juoksukoulu se on edelleen siinä mielessä, että lenkeillä saa mm. opastusta oikeaan juoksutekniikkaan ja myös ohjeita puolimaratonille ja maratonille valmentautumisessa.

Yhteislenkki-ilta on keskiviikkoisin klo 18.00. Lähtö- ja paluupaikkana on Eläintarhan urheilukenttä, ”Eltsu”, Helsingissä (Vauhtitie 6). Nyt talvella lenkin pituus on 8–10 kilometriä, ja juoksuvauhti 5.30–6.00 min/km. Kevättä kohden matka pitenee ja vauhti kiihtyy sen mukaan, miten mukanaolijoille sopii. Yhteislenkki on avoin kaikille, jos "vaatimustaso", lähinnä kilometrivauhti, on osallistujalle sopiva. Yhteislenkki/juoksukoulu on maksuton.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Erkki Hirvonen, puh. 050 550 6172, erkki.hirvonen@urheilunaika.fi.

P.S. Mikäli innostuneita löytyy muualtakin Suomesta, niin juoksukoulu vaan pystyyn ja porukalla lenkkeilemään! Mikäli juoksukoulu starttaa muillakin paikkakunnilla, niin laittakaahan sana kiertämään ja tietoa myös liittoon.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat