Yksityinen liikuntapaikkarakentaminen on vaikea bisnes
24.2.2020 14:15 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

Oulun Seudun Urheilutoimittajat järjesti seminaarin liikunta- ja urheilupaikkarakentamisesta 20. helmikuuta. Paikan päälle Aleksinkulmaan saapui 25 asiasta kiinnostunutta.

Seminaarin puhujia kuunnellessa kävi hyvin nopeasti ilmi, että yksityinen liikuntapaikkarakentaminen on vaikea bisnes, jota ei rahantekomielessä voi suositella.

AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kertoi AC Oulun ja Oulun Luistinseuran yhteishankkeena rakentuvasta ylipainehallista Heinäpäähän. Kempeleläisen Zemppi Areenan vaiheista kertoi puolestaan areenan hallituksen puheenjohtaja Timo Eskelinen.

Yleisön joukosta keskusteluun osallistui aktiivisesti jalkapallomies Miika Juntunen. Yleisö sai myös kuulla oululaisen ampumaurheilun huonosta tilanteesta, kun Raksilan palolaitoksen purkamisen myötä harrastajilta on poistumassa sisäammuntatilat. Palolaitoksen liikuntatiloissa harjoittelevat myös pesäpalloilijat.

Oulun kaupunkia tilaisuudessa edustivat liikuntajohtaja Niina Epäilys ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen.

Lue tapahtumasta lisää seuraavasta Fair Play -lehdestä.

Aiemmin päivällä Urheilutoimittajain liiton pääsihteeri Nina Jakonen kävi maakuntakierroksella Oulussa ja kertoi liiton tulevaisuuden suunnitelmista.

Katso Matti Tieksolan ottamia kuvia torstain tilaisuuksista OSUTin Facebook-sivuilta ( https://www.facebook.com/groups/2661750274106601/ ). Tarvittaessa liity ryhmään.

Teksti: Matti Ahola
Kuva: Matti Tieksola


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat