Vuoden Urheiluteko Raahen harjoitushallin toteuttajille
1.2.2015 9:20 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat
Oulun Seudun Urheilutoimittajat ry luovutti Vuoden Urheiluteko 2014 -palkinnon Raahen harjoitushallin toteuttajille. Palkinnon vastaanottivat Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n Urheilugaalassa Oulussa ison toimijajoukon puolesta Janne Pajala (vas.) ja Raimo Seikkala.

OSUTn mielestä raahelaiset seurat ja järjestöt ovat osoittaneet kunnioitettavan laajaa yhteisöllisyyden voimaa luodessaan seuroille ja niiden junioreille entistä paremmat harjoitus- ja kilpailuolot. Raahen harjoitushallin suunnittelu ja toteutus ovat osoitus hyvin vahvasta urheiluhengestä.

”Paljon sattui ja tapahtui matkan varrella, mutta huumorilla monesta mutkasta selvittiin ja päästiin tavoitteeseen”, tiivistää yhteistä ponnistusta Raimo Seikkala. Seikkala ja Janne Pajala edustavat FC Raahea.

Oulun Seudun Urheilutoimittajien Vuoden Urheiluteko -palkinto jaettiin kolmatta kertaa yhdessä Pohjois-Pohjanmaan liiton kanssa. Oulun Seudun Urheilutoimittajat haluavat palkinnolla korostaa tulosurheilun ja menestymisen ohessa muun muassa liikunnan ja urheilullisuuden merkitystä, ruohonjuuritason liikuntatyötä, seuroja ja niiden toimijoiden työtä. Palkinnon saaja valitaan vuosittain jäsenistön tekemien esitysten pohjalta.

Tunnustuksena saajalle luovutetaan kunniakirja sekä kuvataiteilija Sanna Koiviston suunnittelema ja toteuttama uniikki taideteos ”Yhteistyö”.

Aiemmin palkinnon ovat saaneet piispa Samuel Salmi Piispan sauvakävely -tapahtuman järjestämisestä ja Virpiniemen liikuntaopisto innovatiivisesta työstään.

Palkinnon Urheilugaalassa luovuttivat OSUTn puheenjohtaja Kari Linna, hallituksen sihteeri Pekka Räsänen ja maakuntajohtaja Pauli Harju Pohjois-Pohjanmaan liitosta.


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat