Kevätkokous ja koulutusilta 30.5.
19.5.2014 13:19 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

Tervetuloa kevätkokoukseen ja OSUT:n Urheilujournalismin iltaan!

OSUT järjestää kevätkokouksen ja koulutusillan perjantaina 30.5. Molempiin tilaisuuksiin tervetulleita ovat tietenkin kaikki OSUTin jäsenet. Kokous alkaa kello 17 ja koulutus kello 18. Paikka on Hotelli Scandicin kokoustila Vaunumaakari.

Miltä median murros näyttää urheilutoimituksissa ja urheilusivuilla? Miten lehtien lisääntyvä yhteistyö vaikuttaa urheilutoimitusten työhön, millaista hyötyä siitä on otettavissa irti, millaisia uhkia se luo? Miten urheilusta elävä free pärjää myllerryksessä myös tulevaisuudessa?

Miten kirjoitetaan urheilujuttuja, joilla voitetaan palkintoja? Millaiseksi arki on muuttunut iltapäivälehden urheilutoimituksessa? Miten brändätään urheilutoimittaja? Miten otetaan kaikki irti verkostoista ja sosiaalisesta mediasta?

Kutsuimme alustajiksi kolme kovan luokan ammattilaista vastaamaan kysymyksiin.

Pekka Holopainen on Ilta-Sanomien ja Urheilusanomien kolumnisti ja toimittaja, joka on palkittu muun muassa Vuoden journalistina Urheilugaalassa 2009 ja Bonnierin Suurella journalistipalkinnolla 2013. Hän on työskennellyt IS:n kirjeenvaihtajana Tukholmassa 1995-1998 ja Lontoossa 2001-2003, urheilutoimittajana vuodesta 1999. Janne Ahosen vuonna 2009 ilmestyneestä Kuningaskotka-elämäkerrasta tuli menestys, nyt työn alla on Aino-Kaisa Saarisen elämäkerta.

Jari Perkiö on laajasti urheilua seuraava freelancer Tampereen kupeesta Pälkäneeltä. Jääkiekkolehdestä 2001 freeksi siirtyneen miehen erikoisaloja ovat lentopallo, jääkiekko ja jalkapallo, tärkeimmät työnantajat Ilta-Sanomat, Urheilusanomat ja Aamulehti.

Kimmo Siira luotsaa tuottajana Kalevan urheilutoimitusta tilanteessa, jossa yhteistyötä tehdään yhä tiiviimmin kymmenen muun lehden kanssa - samaan aikaan, kun toimituksen vahvuus on pienentynyt reilusti. Toimittajana kokemusta on vuodesta 1998 Pohjalaisesta, Urheilulehdestä ja Kalevasta.

Tule kuulemaan, mitä vieraillamme on sanottavana, keskustelemaan ja viettämään mukavaa iltaa!

OSUT tarjoaa iltapalaksi thai-pihvisalaattia, savusiikasalaattia ja patonkia.

Ilmoittautumiset 23.5. mennessä Pekka Räsäselle osoitteeseen pekka@prasanen.fi tai numeroon 050-567 3340.


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat