OSUT jututti Toni Niemistä ja tapasi Kärpät
12.9.2012 13:10 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat
Oulun Seudun Urheilutoimittajat avasi syyskautensa kahdella jäsentilaisuudella.

Olympiavoittaja Toni Nieminen poikkesi Oulussa matkalla pohjoiseen raveihin juontokeikalle, ja vietti illan osutilaisten kanssa teemalla ”Mikin kahdella puolella” 7. syyskuuta.  Nieminen kertoi suhteestaan mediaan eri rooleissaan; urheilijana, television asiantuntijakommentaattorina, luennoitsijana ja ravien juontajana.

SM-liigan avausviikon maanantaina osutilaiset kokoontuivat Oulun Kärppien vieraaksi kauden avaustilaisuuteen, joka on vuodesta toiseen kerhon suosituin jäsentilaisuus. OSUT:in jäseniä oli paikalla yli 30, kärppäleiristä koko valmennus- ja seurajohto sekä puolenkymmentä pelaajaa.
 

Kärppien mediakäytännöt jatkuvat viime kaudesta tutulla kaavalla. Esimerkiksi joukkueen koppi on auki medialle vartin verran ottelujen jälkeen, kunhan haastattelupyynnöt esitetään ottelun aikana.

Päävalmentaja Hannu Aravirran lanseeraamat mediamaanantait jatkuvat nekin. Kärppäklubilla keskustellaan muutaman viikon välein ajankohtaisista asioista tai pureudutaan johonkin kysymykseen perusteellisemmin - toiveita aiheista voi esittää ennakkoon, ja tilaisuuksista muistutetaan vielä sähköpostitse. Kahvia ja pullaakin on tarjolla.

osut_karpat3_syksy12_hastbacka.jpg (600 x 399) 

osut_karpat1_syksy12.jpg (450 x 600)

 

osut_karpat2_syksy12.jpg (600 x 450)

 

osut_nieminen1.jpg (599 x 449)

 

osut_nieminen3.jpg (599 x 552)

osut_nieminen2.jpg (599 x 449)


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat