Oulun Golfkerho on vuoden golfseura
11.3.2012 18:19 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

Suomen Golfliito on valinnut Oulun Golfkerhon vuoden golfseuraksi 2011 Suomessa. Valinta julkistettiin lauantaina liittokokouksen yhteydessä.

Valintaan ovat vaikuttaneet seuran eri toimintojen jatkuva ja pitkäjänteinen kehittäminen.  Vuoden golfseuravalinnoissa oli Suomen Golfliitolla käytössä seurojen toimintoja kuvaava pisteytysjärjestelmä.

Kilpailumenestyksellä mitaten on Oulun Golfkerho ollut muutaman vuoden ehdotonta eliittiä Suomessa. Varsinkin nuorten menestyminen on ollut vahvaa: nuorten seurapisteissä Oulun Golfkerho ry oli ykkönen toisena vuonna peräkkäin.  Seuralla on useita Suomen juniorimestaruuksia ja kansainvälisiä edustuksia, arvokkaimpana näistä Juhana Kukkosen toissavuotinen Ryder Cup edustus.

Myös senioripuolella on tehty vahvaa valmennuksellista työtä. Myös senioreissa löytyy useita Suomen mestaruuksia viime vuosilta.

Koulutuksessa Oulun Golfkerho on ollut esimerkillinen.  Tuomarikoulutettujen ja koulutettujen ohjaajien määrissä seura on maan parhaita. Seuralla on palkattu päävalmentaja ja apuvalmentaja, joiden avuksi on koulutettu suuri määrä seuraohjaajia. Lajien välistä yhteistyötä on viritetty erilaisin projektein.

”Vuoden Golfseura 2011 palkinto on ansaittu yhteisellä vuosien työllä ja on palkinto kaikille seuramme jäsenille. Palkinto, vaikka se saatiinkin vuoden 2011 ansioista, on vuosien yhteisen työn tulos.  Itse koen olevani etuoikeutettu saadessani puheenjohtajana edustaa seuraamme. Kiitän nöyrästi kaikkia yhteiseen tekemiseen osallistuneita ja pelaajiamme, jotka ovat jaksaneet harjoitella ja hankkineet seurallemme tarvittavia meriittejä” totesi puheenjohtaja Jukka Rissanen palkintojenjakotilaisuudessa.

Rissanen valittiin Suomen Golfliiton liittokokouksessa valtuuston puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Rissanen päihitti äänestyksessä vastaehdokkaansa Porin Golfkerhon Timo Haapalan äänin 125–86.


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat