Esko Hassinen PoPLin aluejohtajaksi
15.10.2010 10:09 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

PoPLin hallitus valitsi Esko Hassisen yksimielisellä päätöksellä Pekka Räsäseltä vuoden vaihteessa vapautuvaan aluejohtajan tehtävään.

PoPLin perustamisesta (1995) saakka aluejohtajan tehtävää hoitanut Pekka Räsänen siirtyy omasta aloitteestaan vuoden vaihteessa eläkeputkeen. Esko Hassinen ottaa tehtävän vastaan vuoden vaihteessa.

Esko Hassinen on 52-vuotias intohimoinen urheilumies. Hän on avioliitossa ja kahden lapsen isä. PoPLin palvelukseen hän siirtyy Oulun seudun TE-toimiston palvelujohtajan tehtävästä. Liikunta-alan peruskoulutuksen jälkeen hän on suorittanut Liikuntahallintotutkinnon 1988, kouluttautunut Tampereen Yliopistossa sosionomiksi (kunnallistutkinto) 1994 ja suorittanut Johtamisen Erikoisammattitutkinnon 2006.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Esko on työskennellyt mm. liikuntasihteerinä, Oulun Pyrinnön urheilutoimenjohtajana ja talouspäällikkönä Tampereella Ahjolan kannatusyhdistyksessä.

Urheilu ja liikunta ovat Eskon sydäntä lähellä. Työelämässä hän on toiminut yhdeksän vuotta liikunnan ja urheilun parissa, ja seuratoiminta on kuulunut lähes koko ikänsä hänen harrastuksiinsa. Tällä hetkellä hän on Pohjois-Suomen suurimman urheiluseuran Oulun Pyrinnön puheenjohtajana. Monista liikuntaan ja urheiluun liittyvistä luottamustehtävistä mainittakoon Suomen Urheiluliiton hallituksen jäsenyys. Esko Hassinen on palkittu liikuntakulttuurin edistämisestä lukuisilla paikallisilla ja valtakunnallisilla sekä valtion kunnia- ja ansiomerkeillä.


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat