Lentopalloilijat valmiina kauteen
2.10.2010 11:22 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

Lentopalloliigan mediaillassa, muutama päivä ennen LML:n eli mestaruusliigan alkamista voitiin todeta, että Oulun kahden joukkueen, Sun Volleyn ja Ettan välit ovat lämpimät ja yhteistyökykyiset. Kentän ulkopuolella molemmat seurat ovat yhdistäneet voimansa saadakseen sarjan sujumaan.

Oulusta tuli keväällä kertaheitolla lentopallon kärkikaupunki, kun Sun Volley otti keväällä mestaruuden ja Etta taisteli tiensä takaisin ykkössarjaan. Tämän kauden tavoitteet ovat korkealla, molemmat joukkueet tavoittelevat mitaleita.

OSUTin ja lentopalloseurojen yhteinen keskustelutilaisuus pidettiin kaupunginhallituksen kokoushuoneessa. Tilaisuuteen osallistui 20 OSUTin jäsentä ja lentopalloseurojen edustaa. Tilaisuuden isäntänä toimi, aktiivilentopalloilijan uran itsekin kokenut, apulaiskaupunginjohtaja Timo Kenakkala.

Isäntä joutui niin seurojen kuin OSUTin jäsentenkin tenttiin, koska lentopallon korkeimman sarjatason harjoittelu- ja otteluolot eivät kerää kiitosta. Sisäpalloiluhallin saaminen kaupunkiin olisi tärkeää niin seurojen toiminnan kuin lajin kiinnostavuudenkin kasvattamiseksi.

Valmentajien Olli Kuoksa (Etta) ja Ville Vuotso (Sun Volley) mukaan joukkueet ovat valmiit uuteen mestaruusliigakauteen. Kaikki on valmis. Tai oli, sillä torstai-iltana kukaan ei vielä aavistanut, että Sun Volleyn lauantainen avausottelu joudutaan perumaan Urheilutalolla sattuneen tulipalon takia.

Kuvat: Pauli Vepsäläinen

OSUT_etta.jpg (600 x 449)

OSUT_pui.jpg (600 x 449)

OSUT_nurminen.jpg (600 x 449)

 

 

 

 


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat