PoPLi kokousti tyytyväisin mielin
11.5.2010 19:33 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

Kokous sujui leppoisissa merkeissä onnistuneen toimintavuoden saavutuksia tarkastellen. Kokousta johti Olli Lahtinen.

Avauspuheessaan yhdistyksen puheenjohtaja liikuntaneuvos Seppo Sammelvuo totesi muun muassa, että kulunut PoPLi ry:n 14. toimintavuosi oli erittäin onnistunut sekä toiminnallisesti että taloudellisesti.

Muutaman alijäämäisen tilinpäätöksen jälkeen talous on kovan työn ja tehokkaan seurannan ja siihen liittyvän nopean reagoinnin jälkeen saatu positiiviselle kasvu-uralle. Vuoden 2009 tilinpäätös on hieman ylijäämäinen, ja sillä paikataan muutaman aikaisemman vuoden alijäämiä. Hallitus esittää, että osa ylijäämästä ohjataan jäsenseurojen toiminnan tukemiseen.

Muita myönteisiä toiminnallisia merkkejä ovat henkilöstön keskinäiset suhteet, edelleen parannetut toimitilat ja toimintaympäristö sekä onnistunut kolmas Palkitsemisgaala joulukuussa.

Kuntakierros, jonka kuluessa PoPLi vierailee kaikissa toiminta-alueensa kunnissa, on viimeistä silausta eli neljää käyntiä vaille valmis. Yhteistyö Pohjois-Pohjanmaan liiton kanssa vahvistui edelleen, ja se näkyy erityisesti hanketyössä.

Sammelvuo totesi myös, että PoPLin strategian päivitystyö on alkanut, ja se liittyy luontevasti koko suomalaisen liikunnan ja urheilun strategiatyöhön nimeltään Visio 2020, jonka tiivistelmän Sammelvuo myös esitteli.

Liikuntajärjestöjen valtakunnallisen Työhön Kutsu -hankkeen Pohjois-Suomen hankepäällikkö Tiina Kiiskinen ja PoPLin pj Seppo Sammelvuo luovuttivat alueellisen TYÖLLISTÄJÄ 2009 -kunniapalkinnon Kempeleen Pyrinnölle erinomaisesta toiminnasta työttömien - erityisesti vaikeasti työllistettävien työllistämisessä.

Kevätkokous hyväksyi edellisen vuoden toimintakertomuksen, joka osoittaa toiminnan kasvua kaikilla strategian painopistealueilla. Tilinpäätös vahvistettiin ja hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille myönnettiin vastuuvapaus. Kokous asetti ehdollepanotoimikunnan valmistelemaan syyskokouksen henkilövalintoja. Toimikunnan puheenjohtajaksi valittiin opetusneuvos Eino Laaksonen.

 

 

 


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat