Sun Volley oli kelpo isäntä
20.1.2010 16:49 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

Urheilutoimittajat vierailivat kutsusta lentopalloilun Suomen Cup mestaruuden voittaneen joukkueen vieraana ottelussa Sun Volley - Hurrikaani.

Cup-pokaali eli poika oli toimittajien ihasteltavana ja seuran puheenjohtaja Antero Risto  esitteli seuran tämän hetken tilannetta, Ouluun muuttoa ja joukkueen saavutuksia. Läpi käytiin myös tulevia menestystavoitteita sekä sitä miten yhteistoiminta on kaupungin ja muiden toimijoiden kuten Ettan kesken edennyt.

Seuran kokemukset olivat hyviä. Tuomo Niemi kertoi laajemmin lentopalloilun kehityksestä ja siitä että Urho TV:n kanssa on tehty sopimus ja tv-päivät tulevat olemaan perjantaisin.

 

Oulun seudun urheilutoimittajia oli mukana kymmenkunta.

Joukkueen valmentaja Sami Kurttila kertoi tulevasta ottelusta ja joukkueen tilasta kokonaisuutena. Sun Volley on siitä erikoinen seura, että se pelaa täysin suomalaisilla pelaajilla. Tämä antaa rohkaisevan kuvan myös suomalaisten mahdollisuuksista lajissa. No, sen ovat maajoukkuemiehet osoittaneet taistelemalla tasapäisesti huippujoukkueiden kanssa maailman liigassa.

Sun Volley oli voimakas isäntä ottelussa ja kaatoi vastustajan suoraan kolmessa erässä. Ottelun jälkeen toimittajat osallistuivat lehdistötilaisuuteen, jossa molempien joukkueiden valmentajat kertoivat ottelun tunnelmista.

Kiitos Sun Volley. (PUI)

 


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat