OSUTin esittely

Oulun Seudun Urheilutoimittajat ry (OSUT) on vireä Urheilutoimittajain Liiton alainen paikallisyhdistys, jonka toiminta-alueena on Pohjois-Pohjanmaa.

OSUT toimii Oulun seudulla urheilusta kirjoittavien tai selostavien henkilöiden yhdyssiteenä. Yhdistyksen tavoitteina on mm. kehittää jäsenten ammattitaitoa ja edesauttaa toiminta-alueen urheilun kehitystä.

Yhdistyksen varsinaisia jäseniä voivat olla sanoma-, urheilu- ja aikakauslehtien, uutistoimistojen, radion ja television Pohjois-Pohjanmaalla vakinaisesti toimivat urheilutoimittajat ja säännöllisesti urheilusta kirjoittavat tai selostavat henkilöt sekä muut urheilusta tiedottavat ja urheilun tiedottamista edistävät henkilöt, jotka yhdistyksen hallitus hyväksyy jäseniksi kirjallisen hakemuksen perusteella.

OSUT:n toimieliminä ovat yhdistyksen kokous ja hallitus. Hallitus voi lisäksi asettaa alaisuudessaan toimivia jaostoja ja työryhmiä sekä päättää niiden tehtävistä ja toimivallasta. Yhdistyksen kevätkokous pidetään huhti-toukokuussa ja syyskokous pidetään marras-joulukuussa.

Tällä hetkellä yhdistyksellä on 15 A-jäsentä, 64 B-jäsentä ja viisi kannatusjäsentä. Kannatusjäsenet ovat Scandic, Pohjolan Hevosystävät, Laatumikro, Oulun Keilahalli ja Turun Kultaseppä.


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat