Koripallo on ollut pääroolissa Turun kerhon keväässä
23.4.2018 13:16 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

Koripallo on ollut pääroolissa Turun kerhon keväässä

Turun Urheilutoimittajien Kerhon jäsenet äänestivät koripalloilija Teemu Rannikon Varsinais-Suomen parhaaksi urheilijaksi vuonna 2017. Rannikko sai palkintonsa tammikuussa Varsinais-Suomen urheilugaalassa.

Turkulaislähtöinen konkaripelaaja oli viime vuonna paras urheilija peräti kahdessa maakunnassa.

– Tilanne on hassu, koska minut valittiin myös Pohjois-Karjalan parhaaksi urheilijaksi vuonna 2017, Rannikko naurahti urheilugaalassa.

Asian selittää se, että kokenut koripalloilija pelasi vielä keväällä Joensuun Katajassa ja voitti sen paidassa Suomen mestaruuden. Sen jälkeen hän siirtyi Salon Vilppaaseen.

Turun Urheilutoimittajien Kerho on valinnut viimeisen 20 vuoden aikana Varsinais-Suomen parhaaksi urheilijaksi vain kolme joukkueurheilijaa. Rannikkoa edelsivät jalkapalloilija Kasper Hämäläinen (2009) ja jääkiekkoilija Kimmo Rintanen (1998).

Vuoden valmentajan tittelin sai Vilppaan Joonas Iisalo ja Saloon meni myös alueen parhaan joukkueen palkinto. Sen sai LP Viesti, joka voitti sekä lentopallon naisten Suomen mestaruuden että Suomen cupmestaruuden. Vuoden urheilutekona palkittiin FC TPS:n nousu jalkapallon Veikkausliigaan.

Turun kerhon seuraava tapahtuma oli vierailu Turun tuoreessa palloiluhallissa koripallon 1A-divisoonan paikallisottelussa Kristika Turku-Ura Basket Kaarina 14. helmikuuta. Iltaa isännöi Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa, joka on myös TuUK:n jäsen. Tunnelma aitiossa oli leppoisa Auremaan johdolla.

Kerhon seuraava reissu vei myös koripallon pariin. Turusta lähti kymmenisen jäsentä, paikalla Salohallissa olivat jo paikalliset jäsenet. 21. maaliskuuta pelatussa ottelussa Salon Vilpas oli ylivoimainen isäntä Tampereen Pyrintöä vastaan. Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo kertoi joukkueen kuulumiset ennen peliä.

Turun Urheilutoimittajien kerhon kevätkokous järjestettiin Turun Leaf Areenalla 18. huhtikuuta. Toimitusjohtaja Pasi Kuutti esitteli monipuolista liikuntakeskusta ja kokouksen jälkeen jäsenet innostuivat pohtimaan, millainen on Suomen vanhimman urheilutoimittajien paikalliskerhon 70-vuotisjuhla keväällä 2019.


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat