Jäsentiedotteet

Turun Urheilutoimittajien Kerhon sääntömääräinen syyskokous keräsi itsenäisyyspäivänä 27 jäsentä. Puheenjohtaja Eero Toivola hoiti kokouksen asiallisesti läpi. Hallituksen erovuoroisista jäsenistä Mikko Ervasti, Jari Haapanen ja Teemu Nurmi valittiin uudelleen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Oma-aloitteisesti hallituspaikasta luopuneen Turkka Talosen tilalle valittiin Joona Haarala.

 

JÄSENMAKSU                     B-jäsenten jäsenmaksu on edelleen 25 €. Se on maksettava TuUK:n tilille FI68 5711 2750 8431 33 kuluvan vuoden tammikuun 31. päivään mennessä. Uusien jäsenten liittymismaksu on 20 €

 

TOIMINTAA                          Kerhon toimintasuunnitelma on liitteenä, mutta muutama olennainen poiminta on paikallaan:

 

URHEILUGAALA                 Lounais-Suomen Urheilugaala on Sokos Hotel Caribiassa lauantaina 24. tammikuuta. Gaalan arvoa nostaa entisestään se, että Varsinais-Suomen parhaat urheilijat julkistetaan vasta gaalassa. Lehdistötilaisuus pidetään samana lauantaina Caribiassa klo 17.30. Tulokset ovat julkaisuvapaat 24.1.2015 klo 22. Tarkemmat tiedot gaalasta www.liiku.fi.

 

LOUNA-JUKOLA                 Legendaarinen Jukolan viesti järjestetään Paimiossa 13.-14.6. Järjestelykoneisto Janne Salmen johdolla kutsuu TuUK:n jäsenet tiedotustilaisuuteen maanantaina 23. helmikuuta. Paikka ja kellonaika selviävät myöhemmin.

 

EMMATEATTERI                 TuUK on hankkinut 20 lippua Naantalin Emmateatterin lätkäkomedianäytökseen Hockey night tiistaina 16. kesäkuuta klo 19. Lipun hinta jäseniltä on 23 € ja aveceilta ym. kerhon ulkopuolisilta 33 €. Liput menevät varausjärjestyksessä, joten nopeat syövät hitaat. Kerho ei järjestä tämän puitteissa muuta ohjelmaa, joten jokainen hoitakoon kuljetuksensa Naantaliin itse.

 

YHTEYSTIEDOT                  Muistathan ilmoittaa myös minulle, jos yhteystietosi muuttuvat. Näin toimimalla saat perille myös liitolta tulevan postin.

 


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat