Seppo Auviselle SPL:n kultainen ansiomerkki
22.10.2009 18:18 Uutiset / Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
Seppo Auviselle Suomen Palloliiton kultainen ansiomerkki pitkäaikaisesta erotuomaritoiminnasta.

Seppo Auvisen ura.

Auvisen rotuomaritoiminta käynnistyi 1979, kun hän oli katsomassa Menkalan kentällä juniorien jalkapallo-ottelua. Kentän laidalla oli muutamia Pyryn  vanhempaa jalkapalloväkeä ja ihmettelivät millä Nokialle saataisiin tuomareita, sillä tampereelta tulevat maksavat paljon. No talvella 1980 lähti Nokialta muutama kursseille ja minä olin mukana. Itse olen edelleen samalla matkalla. Jo samana keväänä vihelsin ensimmäiset otteluni. Kävin muutaman vuoden ajan haistelemassa ylemmissäkin sarjoissa. 16.10.2009 mennessä olen ollut mukana 4 820 jalkapallo-ottelussa. Kaiken kaikkiaan olen viidessä eri lajissa viheltänyt tähän mennessä 7 920 ottelua: jalkapallossa, kaukalopallossa, jääkiekkossa, salibandyssä ja koripallossa.

Erotuomaritoiminna lisäksi olen toiminut jalkapallossa Piirin valiokunnissa, tarkkailijana, asettelijana otteluihin, Länsi-Pirkanmaan erotuomarikerhon puheenjohtajana 10 vuotta. Kerhon juhlaa vietettiin viime perjantai-iltana.

olen saanut 1999 Palloliiton Tampereen Piirin jalkapallotiedottajan tittelin, Suomen Palloliiton hopeisen ansiomerkin 2002 ja nyt kultaisen ansiomerkin.

Seppo Auvinen

Kuvassa piirin toiminnanjohtaja Jarmo Tuomiranta ja piirihallituksen puheenjohtaja Harri Talonen luovuttavat SPL:n kultaisen ansiomerkin Seppo Auviselle.


   
Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat