Hannu Jalonen jatkoi menestysputkeaan Kullossa
13.9.2020 10:23 Uutiset / Tampereen Urheilutoimittajien Kerho

Kullo Golfin kentällä järjestettyihin Helsingin avoimiin ja liiton epävirallisiin golfmestaruuskisoihin osallistui yli 30 pelaajaa.

Teksti: Esa Maaranen

Kuvat: Hannu Ulander

Helsingin Urheilutoimittajien kerhon Hannu Jalonen jatkoi menestysputkeaan Urheilutoimittajien liiton epävirallisissa golfmestaruuskilpailuissa Kullo Golfin kentällä. Erittäin vaativissa olosuhteissa pelatussa yhden kierroksen kisassa hän löi golfpalloa ainoastaan 77 kertaa. Kullossa Jalonen voitti jo kuudennen kerran mestaruuden.

?Peliseura oli parasta A-luokkaa. En tehnyt kuin yhden virheen koko kierroksen aina, Jalonen kertoi kilpailun jälkeen.

Runsaiden sateiden takia Kullossa oli pallon siirto-oikeus koko kentän alueella. Helsinkiläisten menestys oli mahtava. Jalosen jälkeen kakkoseksi tuli Timo Pasanen (80) ja kolmas oli Seppo Jolkkonen (81).

Tampereen Urheilutoimittajain kerhon Eero Rautio oli viides 85 lyönnillä, Rami Rajakallio kahdeksas (87) ja Esa Maaranen kolmastoista (92). Joukkuekilpailussa TaUK:n trio Maaranen, Rajakallio ja Rautio sijoittui kolmanneksi 96 pisteellä. Kilpailun ykkönen oli HUT:n ykkösjoukkue Jalonen, Kristofer Andersson ja Tomi Natri sadalla pisteellä.

UL:n hcp-sarjan voitti Kotkan Risto Vuoksiala tuloksella 70. Tamperelaisista Eero Rautio oli neljäs (71), Esa Maaranen neljästoista (79) ja Rami Rajakallio seitsemästoista (81).

Jo 31. kerran järjestetyissä Helsingin kerhon avoimissa mestaruuskisoissa HUT:n mestaruuden voitti Timo Pasanen 37 pisteellä. UL.n mestaruuksista on pelattu 30 kertaa. Kilpailujen onnistuneista järjestelyistä vastasivat Kullo Golf, Jukka Suomela, Seppo Jolkkonen ja Helsingin kerho. Ensi vuonna liiton kaksipäiväiset mestaruuskilpailut järjestetään Jyväskylässä.

Voittajakolmikko Timo Pasanen (vas.), Hannu Jalonen ja Seppo Jolkkonen.


   
Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat