TaUK kaatui taistellen
3.6.2018 16:02 Uutiset / Tampereen Urheilutoimittajien Kerho

Ilveksen ja TaUK:n pelaajat mahtuivat kävelyjalkapallo-ottelun jälkeen samaan kuvaan. Kuva Eero-Pekka Hollo.

TaUK:n urhea ja viimeiseen hikipisaraan asti asti taistellut kävelyjalkapallojoukkue kärsi niukan tappion Ilvekselle Vuoreksen kentällä kävelyjalkapallon EM-esikisaottelussa. Ilves kaatoi historiallisessa pelissä TaUK:n maalein 6­­-4.

- Kävelyjalkapallo on tulevaisuuden laji. Skotlannissa ja Englannissa on 800 joukkuetta ja siellä pelataan jo liigaa, kertoo Harri ”Hopa” Holli, joka on kävelyjalkapallon tamperelainen pioneeri.
Entinen SM-sarjamaalivahti Holli oli joukkueensa kantavia voimia, niin kuin TaUK:n maalia vartioinut Esa Maaranen. Molemmat esittivät lukuisia huippuluokan torjuntoja.


Entisillä Ilves-tähdillä Harri Hollilla (vas.) ja Jari
Niinimäellä oli paljon asiaa toisilleen pelin aikana.
Kuva: Eero-Pekka Hollo


Kävelyjalkapallon kentän kokoa voidaan muokata joukkueiden pelaajien lukumäärän mukaan. Normaalisti joukkueissa on maalivahti ja viisi kenttäpelaajaa. Lentävät vaihdot ovat sallittuja taukojen aikana. Pelaaja saa koskettaa palloon vain kolme kertaa. Sitten se on syötettävä. Maalivahdin alueelle kenttäpelaajat eivät saa mennä. Palloa ei saa pelata pään yläpuolelle.
Hopa järjestää Ikurissa kävelyjalkapalloturnauksen 28. elokuuta ja jo nyt on ilmoittautunut 15 joukkuetta. Turnausmaksun tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Esa Maaranen


   
Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat