TaUK sai EM-infoa
10.6.2009 11:30 Uutiset / Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
TaUK sai EM-infoa Ratinassa

Naisten EM-kisojen info kiinnosti jäseniä

Palloliiton Tampereen piiri järjesti TaUK:n jäsenille naisten EM-kisojen infon ennen TamU-KuPS -ottelua 24. toukokuuta Ratinassa. Paikalla oli parikymmentä TauK:n jäsentä.
Tampereen Palloliiton piirijohtaja Jarmo Tuomirannan mukaan urakka elo-syyskuun vaihteessa pelattavissa naisten jalkapallon EM-kisoihin on suuri ja turnaukseen tarvitaan noin 150 vapaaehtoista.
- Melkein kaikki vapaaehtoiset on saatu kokoon. Koko joukon pitäisi olla kasassa alkukesään mennessä, Jarmo Tuomiranta kertoi.
Tamperelaisten tavoitteena on saada jokaiseen Ratinassa pelattavaan otteluun keskimäärin 10 000 katsojaa. Vaikka tavoite on kova, se ei huimaa Tampereen piiriä.
Ratinan B-lohkossa pelaavat Saksa, Norja, Islanti ja Ranska. Suomi pelaa A-lohkon kaikki ottelunsa Helsingin olympiastadionilla. Kaksi viikkoa kestävän turnauksen käynnistää 23. elokuuta pelattava Suomi-Tanska-ottelu.
- Meille oli onni, että Tampereelleen lohkoon arvottiin kestomenestyjät Saksa ja Norja, Tuomiranta lisäsi.
Jos Suomi sijoittuisi A-lohkossa kakkoseksi, se pelaisi 3. syyskuuta puolivälierän Ratinan lohkokakkosta vastaan Tampereella.
Ottelun voittaja pelaa vielä välieränkin 6. syyskuuta Ratinassa. Se on viimeinen Tampereella pelattava EM-kisojen ottelu.
Viimeinen tapahtuma Ratinassa ennen EM-turnausta on 7. elokuuta pelattava Veikkausliigan ottelu TamU-Haka.
- Pirkanmaan hegemoniaottelu on kisaorganisaation testipeli ja kaiken pitäisi olla viimeistään silloin kunnossa, Tuomiranta korosti.
Onnistuneen tilaisuuden päätteeksi Tampereen piiri lupasi järjestää vielä toisen infotilaisuuden ennen kisojen alkua. Tilaisuudesta tiedotetaan jäsenkirjeellä netin kautta.

Tampereen pelit


24.8. Saksa-Norja

24.8. Islanti-Ranska

27.8. Ranska-Hollanti

30.8. Saksa-Islanti

3.9. puolivälieräottelu A2-B2

6.9. välieräottelu

Esa Maaranen


   
Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat