Onnistuneet talvipäivän Tampereella
18.12.2015 16:23 Uutiset / Tampereen Urheilutoimittajien Kerho

 Urheilutoimittajien liiton Talvipäivät pidettiin 28.-29. marraskuuta Tampereella.

Monipuoliset Talvipäivät saivat kehuja osallistujilta

 Urheilutoimittajien liiton Talvipäivät pidettiin 28.-29. marraskuuta Tampereella. Ohjelmaan kuului tällä kertaa hotelli Scandic Tampere Stationissa kuusi alustusta sekä Tapparan juhlaottelu HIFK:ta vastaan loppuunmyydyssä jäähallissa.

 Lauantaina ensin Hämeen Liikunnan ja Urheilun aluejohtaja Ari Koskinen esitelmöi 11.-14. helmikuuta pidettävistä 15 lajin SM-kilpailuista.

 - Myönnän että idea on kopioitu Ruotsista. Pienet lajit saavat näin paremmin näkyvyyttä. Suunnitelmissa on, että vuonna 2017 mukana olisi ainakin 20, jopa 50 lajia ja että mukana olisi myös kesälaleja, Koskinen sanoi.

 Koskisen ja muidenkin puhujien mukaan Tampereen kaupungin myönteinen suhtautuminen liikuntaan ja urheiluun on ensiarvoisen tärkeää.

 - Jo nyt on liikuntapaikkojen rakentamiseen ja kunnostukseen budjetoitu 60-80 miljoonaa euroa. Kun liikevaihto kasvaa tapahtumien aikana monella tavalla, niin panostukset tulee takaisin, Koskinen perusteli.

 Naisten salibandyn MM-kisojen pääsihteeri Jeannette Good ja Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola kertoivat 4.-12. joulukuuta pidettyjen kisojen merkityksestä Suomelle, kyseessä olivat vasta toiset naisten MM-kisat Suomessa.

 Urallaan seitsemän SM-kultaa voittaneella nyrkkeilijä Mira Potkosella on realistinen mahdollisuus tehdä suomalaista nyrkkeilyhistoriaa ja päästä yli 10 vuoteen ensimmäisenä lajinsa edustajana kesäolympialaisiin.

 Tampereen suurhallin ja keskustan rakentamisen suunnitelmista kertoi Tampereen kaupungin hankepäällikkö Tero Tenhunen. Mielenkiintoisen esityksen jälkeen oli luontevaa siirtyä yhteiskuljetuksella jäähalliin ruokailemaan ja seuraamaan SM-liigan kärkiottelua Tappara-HIFK.

 Sunnuntaina kuultiin Veikkausliigajoukkue Ilveksen tuoreen päävalmentaja Jarkko Wissin ajatuksia sekä yleisseura Tampereen Pyrinnön toiminnanjohtaja Jarmo Hakasen mietteitä.

 Osallistujia oli 25 ja tilaisuuden järjestäjät saivat sunnuntaina paljon kiitosta monipuolisesta ohjelmasta modernin hotellin tiloissa.

Juha Aaltonen


   
Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat