Keilat kaatuivat Kaupissa
12.12.2014 17:08 Uutiset / Tampereen Urheilutoimittajien Kerho

Jo neljännen kerran järjestettyyn TaUK:n ja Tampereen Keilailuliiton perinteinen pikkujoulu sai väen liikkeelle Kaupin halliin. Taukkilaisia paikalle pääsi toistakymmentä henkeä, vaikka kerhon ykköspyssy Solmu Salminen nukkui pommiin ja Kari Ahtiala saapui hallille kolme tuntia muita myöhemmin.
Kolmimiehisin joukkuein heitetyn kilpailun voitti Anna-Maija Nylundin joukkue. Hänen lisäkseen joukkueessa heittivät Mika Lahti ja Eero-Pekka Hollo (TaUK) 1 046. Kakkosena oli kolmikko Tuomas Rissanen, Miikka Salmi ja Pertti Vesterinen (TaUK) 979 ja kolmantena oli trio Jarmo Erkkilä, Markus Heinonen ja Jari Runsas (TaUK) 962. Niin sanotusti ulkopuolella totalisaattorin kilpaillut isäntien joukkue Hannu Majamäki, Heli Heinonen ja Vesa Villman heitti kuuteen sarjaan tuloksen 1 220.
Kun Eero-Pekka Hollo pääsi kerran vauhtiin keilaradalla, hän johdatti myös ryhmänsä TaUK:n perinteisen Kossu-tietokisan voittoon kahdeksalla oikealla vastauksella 13 kysymykseen. Pekka Kuuselan laatimassa tietovisassa kysyttiin muiden muassa sitä, että mitkä seurat perustivat Suomen Palloliiton ja kuka tamperelainen painija voitti Suomen mestaruuden vuonna 1960 sarjassa 60 kg?
Tapahtuman päätteeksi Tamperereen Keilailuliitto tarjosi maittavan illallisen ja Jouko Urvikko lupasi, että perinne jatkuu ensi vuonna.

Esa Maaranen


   
Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat