Yksimielinen vuosikokous
22.2.2011 10:49 Uutiset / Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
TaUK:lla yksimielinen vuosikokous TPV:n toimistolla.

 

 aunen juhlat 006.JPG (600 x 549)

 Jarkko Wiss kävi kertomassa TaUK:n vuosikokouksessa Tampere Unitedin viimeisimmät kuulumiset.

 

TaUK:n tämän vuoden vuosikokous sujui ripeästi puheenjohtaja Eero-Pekka Hollon johdolla. Esityslista käytTiin läpi nopeasti ennen kuin illan vieras Jarkko Wiss pääsi ääneen. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä valittiin uudelleen kahdeksi seuraavaksi toimintavuodeksi Juha Aaltonen, Jussi Heimo ja Raimo Tuomi.
TaUK:n edustajaksi liiton vuosikokoukseen valittiin Juha Aaltonen ja hänen varamiehekseen Jussi Heimo. TaUK:n ehdokas hallitukseen on Jussi Heimo.
Vuosikokouksen jälkeen ensimmäistä kauttaan Tampere Unitedin päävalmentaja toimiva Jarkko Wiss kertoi näkemyksiiään tulevasta liigakaudesta. Wissin sanoma oli selvä. TamU:n ensisijaisena tavoitteena on vain liigapaikan varmistaminen selvästi pienemmällä pelaajabudjetilla kuin aikaisempina vuosina. Wissillä oli myös murheellinen viesti kerrottavana. TamU:n hyökkääjän Henri Myntin eturistiside ja sivuside katkesivat edellisen viikonlopun AC Oulu-ottelussa Pirkkhallissa. TPV:n kasvatille kokousyleisöltä riitti paljon kysyttävää ja antoisa vuoropuhelu kesti noin tunnin.

Esa Maaranen

 aunen juhlat 002.JPG (600 x 450)

Eero-Pekka Hollo toimi vuosikokouksen puheenjohtajana.


   
Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat