Juhlaottelu TaUK:n juhlaa
22.12.2009 17:33 Uutiset / Tampereen Urheilutoimittajien Kerho

Juhlaottelu TaUK:n juhlaa
Jo perinteeksi muodostunut TaUK:n ja Classicin naisten välinen salibandyottelu oli lopulta urheilutoimittajien juhlaa. TaUK voitti kerhon 40-vuotisjuhlaottelun rangaistuslaukausten jälkeen 5-4.


 

salibandyn 40-vuotisjuhlaottelu 002.JPG (600 x 450) 

Juhlaottelu TaUK:n juhlaa

Jo perinteeksi muodostunut TaUK:n ja Classicin naisten välinen salibandyottelu oli lopulta urheilutoimittajien juhlaa. TaUK voitti kerhon 40-vuotisjuhlaottelun rangaistuslaukausten jälkeen 5-4.

TaUK:n pelastivat maalivahti Ilkka Heiskari ja Espoosta Tampereelle saapunut supervahvistus Santeri Lahteensuo. Koko ottelun loistavasti torjunut Heiskari ei pettänyt rangaistuslaukauskilpailussa. Hän torjui molemmat Classicin naisten yritykset. TaUK:n voittomaalin veivasi Lahteensuo.  Kolmen erän jälkeen tilanne oli tasan 4-4 (0-2, 2-1, 2-1) ja TaUK sai päättää, ratkaistaanko ottelu rangaistuslaukauksilla.  Joukkueen kapteeni  Esa Maaranen päätti ottaa riskin ja se kannatti.

Sen jälkeen kun aloimme karvata ylhäältä, peli kääntyi meille kolmannessa erässä, pohti hikinen Heiskari  lukuisten onnistuneiden käsi-, jalka- ja päätorjuntojen jälkeen.

Kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran, TaUK oli parempi maalein 6-4, eikä juhliva kerho ole hävinnyt vielä kertaakaan Classicin naisille. TaUK:n maalit tekivät Pekka Aalto, Kari Ahtiala, Riku Korkki ja Tuomo Björksten.

Ottelun jälkeen ilta jatkui kerhon perinteisillä pikkujouluilla Hönö Granrothin isännöimällä klubilla. Ruokailun jälkeen illan isännät Classic ja Eurosport esittelivät toimintaansa TaUK:n jäsenille. Passo Peltola muistutti  kerhon jäseniä Classicin tammikuisesta seminaarista, jossa on nimekäs luennoitsijakaarti.  Santeri  Lahteensuo ja Tero Kainulainen kertoivat puolestaan Eurosportin viimeisimmät kuulumiset pikkujouluväelle.

Juhlavuoden Kossu-kisan voittaja oli jälleen kerran Team Ilves (Pekka Kuusela, Pekka Huolman ja Ilkka Ala-kivimäki), jolla oli peräti yhdeksän oikeaa vastausta 12 kysymyksen urheiluvisasta .

Esa Maaranen

 salibandyn 40-vuotisjuhlaottelu 007.JPG (600 x 450)salibandyn 40-vuotisjuhlaottelu 012.JPG (600 x 450)

Juhlaottelun erotuomari Katriina Saarinen on joutunut TaUK:n maalivahdin Ilkka Heiskarin ja kapteenin Esa Maarasen puristuksiin. Saarinen passitti kerhon pahat pojat Eero Raution ja Santtu Silvennoisen jäähylle. Entinen pesäpalloilija Rautio unohti, ettei palloa saa ottaa käteen ja heittää. Eero unohti myös, ettei vastustajan mailaa saa ottaa omaan käteen, jos erotuomari näkee sen. Classicin miesten päävalmentaja Passo Peltolaa TaUK muisti pienellä joululahjalla.

salibandyn 40-vuotisjuhlaottelu 013.JPG (600 x 450) salibandyn 40-vuotisjuhlaottelu 015.JPG (600 x 450)

Onnea Santeri Lahteensuolle (vas.). Espoon supervahvistus onnistui rangaistuslaukauksessa ja piti mielenkiintoisen esitelmän Eurosportista TaUK:n jäsenille. Team Ilves Pekka Kuusela, Ilkka Ala-kivimäki Pekka Huolman voitti jälleen kerran perinteisen Kossu-kisan.

salibandyn 40-vuotisjuhlaottelu 009.JPG (450 x 600) 

Hönö Granroth isännöin onnistuneesti
TaUK:n 40-vuotisjuhlaottelun jatkoja
omalla klubillaan ja sai kiitokseksi
joululahjan puheenjohtaja
Esa Maaraselta.


   
Tampereen Urheilutoimittajien Kerho
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat