Pääkaupunkiseudun paras palkitaan 14. joulukuuta
18.11.2009 11:49 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat

Pääkaupunkiseudun paras palkitaan 14. joulukuuta
Kenestä Valtteri Filppulan seuraaja?

Helsingin Urheilutoimittajat palkitsee Pääkaupunkiseudun parhaan urheilijan ja vuoden 2009 urheiluteon maanantaina 14. joulukuuta. Fonectan isännöimä tilaisuus järjestetään ravintola Königissa kello 18 alkaen.

HUT on palkinnut Pääkaupunkiseudun parhaan vuodesta 1980 lähtien, joten tämän vuoden valinta on järjestyksessään 30:s. Viime vuonna palkinnon sai Stanley cup -mestari Valtteri Filppula. Urheiluteko-palkinto on jaettu vuodesta 1989. Viime vuoden palkitut olivat alle 21-vuotiaiden maajoukkueen jalkapalloilijat Tomi Maanoja ja Jussi Vasara.

Yhteistyökumppanimme Fonectan isännöimä tilaisuus järjestetään ravintola Königissä, aivan Helsingin ydinkeskustassa, maanantaina 14. joulukuuta klo 18-20. Königin osoite on Mikonkatu 4 ja juhlakabinettimme on 2. kerroksessa.

Palkitsemiset kestävät vajaan tunnin, ja sen jälkeen Fonecta tarjoaa iltapalaa hyvien viinien kera. Ruokalistalla on mm. blinejä ja siianmätimoussea, toast skagen sekä vuohenjuustoa ja foccaciaa. Iltaa voi jatkaa alakerran ravintolan puolella.

Rentoutumisen lisäksi Königissä on hyvä mahdollisuus työntekoon, sillä kabinetissa on langaton nettiyhteys juttujen lähettämistä varten.

Pääkaupunkiseudun paras -tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.


Ravintola König on Helsingin keskustassa osoitteessa Mikonkatu 4.

Tervetuloa!


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat