Fair Play -lehti: Aika sanoa heippa
12.10.2020 14:43 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Aika sanoa heippa

Tämän lehden ilmestyttyä oma aikani Urheilutoimittajain Liiton hallituksessa on jo päättynyt. Joten ensi alkuun: kiitos kaikille hallituskavereille ja kollegoille kuluneista vuosista. Kivaa on ollut.

Kaikesta kivasta huolimatta päätös lopettamisesta ehti muhia jo parin vuoden ajan. Ja syynä oli vain ja ainoastaan tunne aikapulasta. Viime vuosina työ on syönyt sen verran energiaa, ettei sitä enää tuntunut riittävän vapaa-ajalla tehtävään järjestötoimintaan. Samalla tuntui myös, että takki oli jo tyhjennetty ideoiden osalta.

Antoisinta nimittäin oli olla osa liiton koulutusvaliokuntaa ja kehitellä liiton koulutustapahtumia eli Kevät- ja Syysseminaareja sekä viime vuosina viriteltyjä Urheilutoimittajapäiviä. On ollut ilo olla Nina Jakosen ja koulutusvaliokunnan puheenjohtajan Markus Karjalaisen johdolla mukana kehittämässä liiton toimintaa. Etenkin iloitsen siitä, että olemme pyrkineet vahvistamaan keskustelua kollegoiden kesken urheilujournalismista Urheilutoimittajapäivillä, jotka tänäkin vuonna toivottavasti saamme jotenkin vietyä läpi koronasta huolimatta.

Pariin viimeisimpään vuoteen on mahtunut monta itsetutkiskelun paikkaa ammattikunnassamme. Olen kuitenkin ylpeä siitä, että pidimme kiinni perinteikkäästä Vuoden Urheilijan valinnasta – monesta omasta kollegapiiristämmekin tulevasta kriittisestä kommentoinnista huolimatta.

Lue lisää Nina Vanhatalon kolumnista uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 3/2020.


Ylen urheilutoimittaja Nina Vanhatalo on monille tuttu
selostaja mm. alppihiihtokilpailuista yhdessä kommentaattori
Kalle Palanderin kanssa.


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat