Kaija Yliniemi HUT:n asiamieheksi
7.4.2009 19:05 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat Yhdistyksen asiamies on vaihtunut. Hallitus nimesi 6. helmikuuta pitämässään kokouksessa asiamieheksi Kaija Yliniemen. Hän on aiemmin toiminut yhdistyksen puheenjohtajana 2003-2007 ja palasi tammikuisessa vuosikokouksessa vuoden tauon jälkeen hallitukseen.
Riitta Närhi hoiti asiamiehen tehtäviä kolme vuotta, mutta ei halunnut enää jatkaa tehtävässä. Närhi jatkaa kuitenkin HUT:n hallituksessa.
Tammikuun 31. päivänä SLU-talossa kokoontunut HUT:n vuosikokous linjasi, että hallitus jatkaa pääosin entisin voimin. Erovuoroisista jäsenistä Panu Markkanen, Närhi ja Lauri Sihvonen valittiin jatkamaan hallituksessa. Ainoa muutos oli Yliniemen tulo Anu Karttusen tilalle. Karttunen päätti, että kuusi vuotta hallituksessa riittää. HUT:n iloksi hän jatkaa vielä yhdistyksen nettisivujen parissa ja valiokuntatyössä.
Hallituksessa jatkavat lisäksi puheenjohtaja Heikki Miettinen, Christian Berg, Matti Hannula, Mikko Innanen ja Antti Tiri.
Uuden asiamiehen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta kaijayliniemi@hotmail.com ja kännykästä 040-517 1820. Työpaikan STT:n sähköpostiosoitetta ei kannata käyttää, sillä Yliniemi on toukokuun alkuun asti vuorotteluvapaalla.

   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat