HUT:n edustus UL:n hallituksessa uusiutui
7.4.2009 19:03 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat Helsingin urheilutoimittajat ry:llä on edelleen viisi hallituspaikkaa Urheilutoimittajain liiton (UL) hallituksessa. Kerhon edustus tosin uusiutui melkoisesti 27. maaliskuuta pidetyssä UL:n vuosikokouksessa, sillä aiemmista hallituksen jäsenistä Juha Kanerva ja Pertti Tapola olivat eronneet kesken kauden työkiireisiinsä vedoten ja Kaija Yliniemi jätti hallituksen kymmenen vuoden jälkeen.
Uusina HUT:n edustajina UL:n hallitukseen valittiin Riitta Närhi ja Lauri Sihvonen kahden vuoden kaudelle ja Antti Tiri vuoden pestille. Närhi on HUT:n hallituksen jäsen ja aiempi asiamies, Sihvonen HUT:n varapuheenjohtaja ja Tiri HUT:n hallituksen jäsen. Tirin hallituspaikasta tuli äänestys, jossa vastaehdokkaana oli Oulun kerhon puheenjohtaja Arto Aunola. Tiri voitti äänestyksen selvästi äänin 77–22.
HUT:n muut edustajat UL:n hallituksessa ovat Heikki Miettinen ja Matti Hannula. Miettinen on HUT:n puheenjohtaja ja Hannula hallituksen jäsen.
UL:n vuosikokouksessa oli edustettuna 11 jäsenkerhoa 16 mahdollisesta. HUT:lla on jäsenmääränsä perusteella vahva sananvalta UL:n päätöksenteossa, sillä kerholla oli käytössään 43 kerhoääntä 78 mahdollisesta. Seuraavaksi suurimmalla jäsenkerholla Tampereella oli kahdeksan (8) ääntä ja Turulla kuusi (6). Kerhoäänien lisäksi UL:n vuosikokouksessa jokaisella paikalla olevalla henkilöjäsenellä (A-jäsenet) on äänestyksissä yksi ääni.
UL:n vuosikokouksessa puhetta johti Kauko-Aatos Leväaho.

   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat