Miettinen jatkaa HUT:n puheenjohtajana
19.3.2009 21:11 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
Heikki Miettinen valittiin yksimielisesti jatkamaan HUT:n puheenjohtajana yhdistyksen vuosikokouksessa. Kaksivuotinen puheenjohtajan kausi on Miettiselle toinen.

Heikki Miettinen  jatkaa HUT:n puheenjohtajana

Heikki Miettinen valittiin yksimielisesti jatkamaan HUT:n puheenjohtajana yhdistyksen vuosikokouksessa. Kaksivuotinen puheenjohtajan kausi on Miettiselle toinen.

Kauko-Aatos Leväahon johtama vuosikokous oli yksimielinen myös siitä, että hallitus jatkaa entisessä kokoonpanossaan. Kaksivuotisen jatkopestin hallituksessa saivat Christian Berg, Matti Hannula, Mikko Innanen ja Antti Tiri. Hallituksessa jatkavat vuonna 2009 lisäksi Panu Markkanen, Lauri Sihvonen ja Kaija Yliniemi.Tilintarkastajien rivistö vaihtui puolittain, sillä Esko S. Lahtinen jätti tehtävän. Hänen tilalleen Juhani "Jaska" Taipaleen pariksi valittiin Matti Erkkilä, varalle Jorma Kankkunen ja Tommi Hannula. HUT:n talous oli vuonna 2008 hyvässä mallissa ja toiminta oli ylijäämäistä eritoten Fonectan kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen ansiosta. Silti jäsenmaksut ovat edelleen HUT:n toiminnan kulmakivi taloudellisesti.


Vuosikokouksen isäntänä oli Palloliitto, jonka tiloihin Finnair-stadionille löysi tiensä 25 yhdistyksemme jäsentä. Ennen kokouksen alkua naisten EM-turnauksen turnausjohtaja Outi Saarinen esitteli turnausjärjestelyjen nykytilaa. Elo-syyskuussa järjestettävä turnaus rakentuu Euroopan jalkapalloliiton Uefan tiukassa valvonnassa, ja kisaisäntien kannalta suurin haaste on saada yleisö kansoittamaan katsomot myös muissa kuin Suomen otteluissa.
HUT kiittää Palloliittoa ja sen tiedottajaa Sami Terävää vuosikokouksen isännöinnistä. Sami kutsui HUT:n väen uudelleenkin Palloliiton vieraaksi, ja HUT aikoo pitää lupauksesta kiinni.

Teksti: Kaija Yliniemi
Kuva: Matti Erkkilä
Kuvateksti: Jalkapallon naisten EM-lopputurnauksen turnausjohtaja Outi Saarinen esitteli HUT:n vuosikokoukselle turnauksen järjestelyjä.

 


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat