Ota sosiaalinen media haltuun! Urheilutoimittajien some-seminaari Helsingissä 12.11.
14.9.2014 14:16 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
Urheilutoimittajain Liitto ja Helsingin Urheilutoimittajat järjestävät kaikille urheilutoimittajille avoimen some-seminaarin 12 marraskuuta 2014 klo 13.00–16.30 Helsingissä (Hartwall Areena). Seminaariin ovat tervetulleita kaikki jäsenet sekä myös uudet jäsenehdokkaat. Ilmoittaudu mukaan!

Mitä on sosiaalinen media urheilutoimittajan arjessa: työväline vai jotain muuta? Olet sitten jo esimerkiksi Twitterin tai Facebookin käyttäjänero tai vasta matkalla sinne, niin tämä seminaari tarjoaa jokaiselle jotakin. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan mitä some-maailma tarjoaa parhaimmillaan urheilutoimittajien arkeen. Miten some-kanavat otetaan haltuun? Miten somessa toimitaan? Miten some-maailma tukee urheilijoita ja auttaa urheilutoimittajia? Miten sosiaalisessa mediassa luodaan keskustelun aiheita? Ovatko some-kanavat myös luotettavia uutiskanavia?

Some-seminaarin alustajina ovat urheilun eri osa-alueiden edustajat urheilutoimittajista urheilijoihin toimittaja Esko Seppäsen (@EskoSeppanen) johdolla. Seminaariohjelma tarkentuu lähiaikoina, joten seuraa aktiivisesti liiton verkkosivuja (www.urheilutoimittajat.fi) sekä some-kanavia (www.facebook.com/urheilutoimittajat ja www.twitter.com/urheilutoimitus) Tule, osallistu ja innostu! Ja ota alalla oleva kaverisikin mukaan!

Ilmoittautumiset 31.10. mennessä ja lisätiedot: pääsihteeri Nina Jakonen, urheilutoimittajat(a)kolumbus.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdollinen jäsenyys (A- tai B-jäsen). Mikäli olet jo Twitterissä ja/tai Facebookissa, niin ilmoita myös Twitter-tilisi ja/tai Facebook-sivujesi osoite. Mikäli et ole vielä some-maailmassa, mutta harkitset esimerkiksi oman Twitter-tilin luomista, niin kirjoita omat ideat/ajatukset some-suunnitelmista. Jokainen voi laittaa ilmoittautumisen yhteydessä myös etukäteen kysymyksiä seminaarialustajille.

Seminaarin jälkeen on mahdollisuus jäädä seuraamaan illan KHL-ottelua Jokerit-Minskin Dinamo. Lippuja on rajoitetusti ja vain jäsenille. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, oletko halukas jäämään jääkiekko-otteluun.


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat