Kutsu toimittajille: Tervetuloa tutustumaan ja pelaamaan krikettiä Keravan Kansalliselle Krikettiken
25.4.2014 20:29 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
Suomen Krikettiliitto kutsuu pääkaupunkiseudun urheilutoimittajat tutustumaan Keravan Kansalliseen Krikettikenttään ja kokeilemaan krikettiä keskiviikkona 21.5.2014 klo 16.00 alkaen. Ohjelmassa on kentän ja vastikään valmistuneen klubitalon esittely, tietoisku suomalaisesta kriketistä sekä lajikokeilu Suomen ainoalla ainoastaan krikettiä varten rakennetulla nurmikentällä. Lisätietoa tapahtumasta oheisessa kutsussa.

Kriketti on ottanut viimeisten vuosien aikana isoja askeleita eteenpäin Suomessa. Harrastajamäärät ovat nousussa, junioritoimintaa on kehitetty johdonmukaisesti ja krikettiä on viety kouluihin kokeiltavaksi. Krikettiä pelataan nykyään kolmella sarjatasolla ja mukaan kilpailutoimintaan on tullut myös uusia lajin harrastajia.

Ensi kesäkuussa, 6.-13.6.2014 vietetään suomalaisen kriketin viikkoa. Viikon tapahtumien tarkoituksena on juhlistaa suomalaista krikettiä ja Keravalle nyt virallisesti avattavaa Kansallista Krikettikenttää. Vierailulle saapuu muun muassa Marylebone Cricket Clubin (MCC) joukkue Lontoosta. Keravan kentän viralliset avajaisjuhlallisuudet ovat tiistaina 10.6.2014 klo 14 alkaen, ja myös tiedotusvälineiden edustajat tulevat saamaan kutsun tilaisuuteen lähiviikkoina.

Suomen Krikettiliitto kutsuu pääkaupunkiseudun urheilutoimittajat tutustumaan Keravan Kansalliseen Krikettikenttään ja kokeilemaan krikettiä keskiviikkona 21.5.2014 klo 16.00 alkaen. Ohjelmassa on kentän ja vastikään valmistuneen klubitalon esittely, tietoisku suomalaisesta kriketistä sekä lajikokeilu – lyömistä, syöttämistä ja pelaamista Suomen ainoalla ainoastaan krikettiä varten rakennetulla nurmikentällä. Tilaisuuden isännöi Suomen krikettiliiton puheenjohtaja Andrew Armitage, ja paikalla on myös pääkaupunkiseudun seurojen edustajia ja valmentajia.

Parhain terveisin Suomen Krikettiliiton puolesta,
Eemeli Peltonen

Tilaisuuden kesto on noin 2 tuntia. Kenttä sijaitsee osoitteessa Kettulankuja 8, Kerava. Lajikokeilu onnistuu parhaiten ulkoliikuntavarusteissa, Keravalla on pukeutumistilat.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 14.5.2014 mennessä puhelimitse numeroon 050 3604842 ja tai sähköpostitse emjpel(a)gmail.com.


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat