HUT:n hallitus pysyi ennallaan
6.3.2012 15:26 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
Helsingin Urheilitoimittajat ry:n hallitus jatkaa samassa kokoonpanossa kuin viime vuoden.

Maaliskuun 5. päivä kokoontunut vuosikokous valitsi neljä erovuoroista jäsentä jatkamaan, joten kahden vuoden jatkopestin saivat Riitta Närhi, Lauri Sihvonen, Nina Vanhatalo ja Kaija Yliniemi.
Hallituksessa jatkavat 2012 myös puheenjohtaja Christoffer Herberts, Matti Hannula, Mikko Innanen, Riitta Koivuranta ja Antti Tiri.
Omassa järjestäytymiskokouksessaan hallitus valitsi Lauri Sihvosen jatkamaan varapuheenjohtajana ja Kaija Yliniemen jatkamaan asiamiehenä.
HUT:n viime vuoden talous oli vakaa, ja vuosi tuotti noin 650 euron voiton. Tänä vuonna tavoitteena on saada uusi yhteistyökumppani nelivuotiskauden päättäneen Fonectan tilalle. Jotta vuoden toiminta tulee turvattua, vuosikokous nosti jäsenmaksun 20 eurosta 25 euroon. Edellisen kerran maksua oli korotettu viisi vuotta sitten.
Jäsenmaksun korotuksen vastapainoksi ja jotta nuorten jäsenten liittyminen ei kaatuisi hintaan, vuosikokous hyväksyi hallituksen esityksen laskea liittymismaksu 10 euroon aiemmasta 25 eurosta.

Jäsenkirje postiin 21. maaliskuuta

HUT:n seuraava jäsenkirje menee postiin 21. maaliskuuta. Kirjeessä on paitsi tietoa kevään toiminnasta, myös jäsenmaksulaskut ja jäsenkortin vuositarrat B-jäsenille. A-jäsenet ja vapaajäsenet saavat laskunsa ja tarransa UL:n postituksesta, kunhan UL:n 21.3. kokoontuva vuosikokous on päättänyt maksut.
Kevään lounasvieras on Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola. Tilaisuus on 17. huhtikuuta kello 12 Mamma Rosassa. Ilmoittautumisia ottaa asiamiehen lomamatkan takia vastaan Riitta Närhi, riitta.narhi@tennis.fi. Omavastuu lounaasta on tuttu 10 euroa. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro ruokavalintasi.
Suomen Hippos kutsuu HUT:n jäseniä Vermoon ravi-iltaan 4. huhtikuuta, ja vammaisurheilujärjestöt järjestävät 22. toukokuuta koulutusillan vammaisurheilun ajankohtaisista asioista, muun muassa kesän paralympialaisista. Näistä lisää jäsenkirjeessä.


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat